Mina första 4 veckor på Pro&Pro
mar 8 2023

Tiden går fort när man har roligt. Det har redan gått en månad sedan jag klev in på kontoret här på Storgatan. Wow vilken händelserik månad som ni nu kommer att få ta del av.

Jag är den där nya tjejen ni kanske har läst om som en nyhetshändelse. Om ni har missat den händelsen skulle jag förklara mig själv som en ambitiös prick som ser livet från den ljusa sidan. Jag kommer närmast från en del arbete inom ingenjörsindustrin då jag var iväg en sväng till staterna för en ingenjörsutbildning. Insåg med tiden att även projektledning och utvecklingsfrågor var något för mig så hoppade på en företagsekonomiutbildning. I dagsläget består mina dagar av Pro&Pro, studier och en fotbollssatsning.

Mina förväntningar en månad tillbaka var att jag knappt skulle vara involverad i projekt från början utan mest se och lära från de rutinerade. Där hade jag helt fel.  Tacksam att jag hade fel. Med ett stort stöd i ryggen från Pro&Pro har det regnat in projekt på mitt bord där både samarbete med medarbetare och självständigt arbete har krävts. Hur roligt att vara en del av innovativa projekt där en massa kunniga människor strävar mot ett och samma mål!? Känns som man gör samhället till en liten bättre plats när man får vara del av innovativa idéer hos kunden och internt. Snabba leveranser med kvalité skapar en miljö där varje dag innebär arbete inom nya områden inom flertal olika projekt i samtid. Ingen dag är den andra lik.

Måste även passa på, när jag har ordet, att lyfta på hatten för mina kollegor. Förutom att jag har känt mig välkommen och att de är generösa med sin kunskap, så är de inte vanliga arbetare. Alla är kunniga akademier, positiva och drivna oavsett ålder, de är glada människor som man vill ha runtomkring sig, flexibla på det sättet att det aldrig sitter fast och att de har ett framtidstänk som smittar av sig.

Här börjar jag runda av min sammanfattning av min första månad här på Pro&Pro, hoppas ni hängde med ända hit. Med glädje och nyfikenhet blickar jag framemot nya veckodagar.

 

 

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella blogginlägg

Pin It on Pinterest