Var med och utse årets ledare i Sundsvall 2023!
mar 6 2023

Äntligen startar processen att kora Årets Ledare i Sundsvall 2023. För oss i juryn är det årets höjdpunkt då det ger oss möjlighet att möta, och inspireras av, så många framgångsrika ledare här i Sundsvall.

Förra året var tredje året som priset delades ut och det var både roligt, svårt och inspirerande att välja ut de tre mycket kvalificerade finalisterna, Pascal Brisson, Carina Berquist Palm och Mats Jakobsson. Till slut drog Carina det längsta strået och tog hem  priset som Årets Ledare i Sundsvall.

Nu behöver vi din hjälp att hitta kandidater! Du som har, eller har haft, en ledare som passar in på våra kriterier och som du tycker ska få chansen att bli Årets Ledare 2023. Tveka inte utan skicka in din nominering genom att följa länken nedan.

Genom din nominering hjälper du oss att lyfta framgångsrikt ledarskap, ett ledarskap som utvecklar organisationer som verkar i Sundsvall och som inspirerar oss alla att fortsätta utveckla vårt ledarskap. Ett ledarskap som baseras på Passion, Systematik, Tillit och Hållbarhet, helt enkelt, ett ledarskap för framtiden.

Utöver det så är det självklart ett enkelt och kraftfullt sätt för dig att ge något tillbaka till en ledare som genom sitt ledarskap har stöttat, utmanat och inspirerat dig i din utveckling.
Stort tack för din nominering önskar vi i juryn,

 

  • Erika Hällström, Juniorhandelskammaren
  • Pär Jonsson, Juniorhandelskammaren
  • Måns Fahlander, Managementkonsult Pro&Pro
  • Tommy Ytterström, VD Pro&Pro

Det går inte längre nominera till årets ledare 2023 på grund av att sista dag för nominering var den 30 april. 

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest