Sundsvall Business Awards pågår för fullt här på Södra berget i Sundsvall men vi är så otåliga att vi inte kan vänta. Äntligen kan vi, Juniorhandelskammaren och Pro&Pro AB, presentera Årets ledare i Sundsvall 2022. Vinnaren är Carina Bergquist-Palm, Regionchef på Nordea. Carina får priset för att hon, i sitt ledarskap, visat att humor, intellekt och strategiskt fokus leder till uthållig framgång för bank, kunder och medarbetare. Hennes tillitsfulla ledarskap skapar trygga och modiga människor vilket är den bästa myllan för nya och innovativa lösningar. I varje möte med Carina kan vi alla se, och känna, hennes glädje, stora passion och hennes vilja att säkerställa trygga och långsiktigt hållbara affärer för alla involverade.

Vi i juryn hoppas att vi, genom vårt pris, uppmärksammar vikten av ett gott ledarskap för att åstadkomma uthållig framgång. Vi kan inte tänka oss en bättre ambassadör för gott ledarskap då Carina helt enkelt är en grym ledare och en stor förebild för alla som vill utveckla sitt ledarskap. 

Det har varit en lång och intensiv process med många högt kvalificerade kandidater. Det har gjort vårt arbete svårt, men också oerhört givande. Vi i juryn vill tacka alla nominerade för fantastiska samtal om ledarskap, finalisterna Pascal Brisson och Mats Jakobsson för att ni genom ert ledarskap är förebilder för oss alla, samt riktar ett alldeles särskilt grattis till Årets ledare i Sundsvall 2022, Carina Bergquist-Palm 

Pin It on Pinterest