Pro&Pro Podden – Employer Branding
sep 6 2022

Pro&Pro har gjort det igen och släpper, inte bara ett, utan två nya avsnitt av Pro&Pro Podden! Denna gång får ni lyssna till Pro&Pros Tommy Ytterström och Helena Henke när de samtalar kring varför det är viktigt att ett företags DNA genomsyrar hela verksamheten. Hör Viktor Pettersson och Teodor Wickman resonera om hur traineeprogrammet har gagnat dem i sina resor mot att bli kompetenta konsulter. Sandra Hammarsten som nyligen gjort sitt andra internship hos Pro&Pro berättar om sina tankar kring val av arbetsgivare och vad som lockar en yngre målgrupp. Lyssna in för en hel del tips om hur ni kan lyfta ert Employer Branding-arbete till en ny nivå. Samtalen modereras av Pro&Pros eminenta Linn Madsen. Podden finns där poddar finns!

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella blogginlägg

Pin It on Pinterest