Summering internship 2022
aug 24 2022

Datadrivna erbjudanden: virkestransporter och klimat 

Dags för vårt sista blogginlägg i sommar! Vi har haft slutpresentation för Biometria och Pro&Pro för att berätta om processen och resultaten från uppdraget. Det var engagerade lyssnare, bra dialoger och återkoppling blev mycket positiv! 

I slutfasen har det varit fokus på presentation och färdigställa rapporter. För att göra presentationen så optimal och pedagogisk som möjligt har vi nyttjat kompetens som finns internt på Pro&Pro för att få till detaljer. Dessutom har vi haft avslutande valideringar och avstämningar, vilket har givit värdefull information för att skapa en så bra leverans som möjligt. 

Det har varit en minst sagt utvecklande sommar. Att lära sig om en ny bransch, ett nytt yrke och nya arbetssätt samt att färdigställa de leveranser som har krävts under sju korta veckor vi har haft på oss har varit utmanande, men också otroligt roligt och givande.  

Vi vill passa på att rikta ett stort tack till Pro&Pro för intressant och spännande internship och uppdrag genom ett samarbete med Biometria, vilken otroligt lärorik och utvecklande sommar vi har haft!  

För att läsa mer om uppdraget, våra processer under erbjudandeutvecklingen, skapandet av prototyp samt vårt resultat finns en sammanfattande artikel.

För frågor eller vidare kontakt gällande uppdraget eller artikeln, kontakta Tommy Ytterströmtommy.ytterstrom@proandpro.se. 

 

Tack för att ni följt vår resa i sommar!

Sandra Hammarsten & Ludvig Åström 

Juniora managementkonsulter, Pro&Pro AB

 

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella blogginlägg

Pin It on Pinterest