Välkommen internshipstudenter 2022
jun 17 2022

För Pro&Pro är talangutveckling av duktiga studenter en viktig del i strategin att bli attraktiv och framgångsrik som företag. Vi har nöjet att presentera och välkomna de studenter som valts ut till Internship hos Pro&Pro 2022.

Sandra Hammarsten, studerar till civilingenjör Industriell ekonomi åk 4, inriktning industriell statistik, vid Umeå universitet.

Detta ser jag fram mot med sommarens internship vid Pro&Pro;
Efter förra årets intressanta internship tycker jag att det ska bli spännande att ta mig an ett nytt projekt, där jag återigen får möjligheten att vidga mina kunskaper och utvecklas inom rollen. Dessutom ska det bli givande att träffa och arbeta med kollegorna på Pro&Pro samt andra kontakter som är involverade i årets internship.

Mina bästa egenskaper:

Jag är nyfiken inför nya utmaningar som jag är driven till att sätta mig in i och lösa. Förutom det är jag en utåtriktad person som tycker det är viktigt med gemenskap och inkludering.

Det visste ni inte om mig:
Jag har spenderat ungefär 3år på att bo, jobba eller studera utomlands. Just nu är jag i Seoul, Sydkorea för en utbytestermin och innan universitetet jobbade jag i Australien och Oslo.

 

Ludvig Åström, studerar till civilingenjör Industriell ekonomi åk 3, vid Umeå universitet.

Detta ser jag fram mot med sommarens internship vid Pro&Pro:
Det finns många saker jag ser fram emot, men inte minst att lära mig och skaffa nya erfarenheter. Den här branschen är helt ny för mig, men trots att det är lite nervöst ska det bli spännande med nya intryck och att lära känna alla nya kollegor. Jag tror att det kommer bli ett givande utbyte i sommar!

Mina bästa egenskaper:
Mina bästa egenskaper, både i privatlivet och arbetslivet, skulle jag nog säga är att jag är nyfiken och inkluderande.

Det visste ni inte om mig:
I ett annat liv hade jag nog blivit marinbiolog.

 

Anton O´Nils, studerar till civilingenjör Teknisk fysik åk 1, vid Uppsala universitet

Detta ser jag fram mot med sommarens internship vid Pro&Pro:
Jag tror att det kommer bli både kul och givande att få utveckla mina kunskaper inom webbutveckling, och i och med detta få vara med och ta fram en ny och förhoppningsvis bättre version av hemsidan. Sedan ska det såklart bli spännande att få en inblick i Pro&Pro:s verksamhet.

Mina bästa egenskaper:
Jag skulle säga att jag är ambitiös och gillar att ta mig an komplexa problem, och det är väl därför som jag har sökt mig till och trivs så bra på en utbildning som teknisk fysik.

Det visste ni inte om mig:
Jag har ett stort intresse för träning, under barmarkssäsongen gillar jag att snöra på mig löpardojjorna och på vintern är det ju riktigt skoj med längdskidor.

 

Sommarens uppdrag

Sandra och Ludvig ska genomföra ett uppdrag som är ett samarbete med Biometria. Uppdraget har två fokusområden: 1) Dataanalys för att kunna skatta koldioxid utsläpp/avtryck vid transporter från virkesupplägg vid avverkning till industri samt 2) Hur skulle ett erbjudande från Biometria kring klimatavtryck från virkestransporter kunna se ut?

Anton ska utveckla Pro&Pros webb med ny grundstruktur och nya användbara funktioner som ska fyllas med innehåll med ambitionen om en mycket förbättrad upplevelse och stärkt attraktion.

Om Pro&Pro internship

Pro&Pro erbjuder kvalificerade internship till ambitiösa studenter med syfte att öka studentens näringslivserfarenhet, kompetens och att attrahera potentiella framtida medarbetare på Pro&Pro. Vi guidar med kvalificerad coachning, tankar och metodik för uppgiften. Som internshipstudent ges möjlighet till utvecklingssamtal samt vara en del av teamet på Pro&Pro både i vardagen och i spännande aktiviteter. Målsättningen är att studenten ska lära känna oss som personer och företag samt våra framtida ambitioner och våra projekt.

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest