Skvadern stipendium 2022
maj 15 2022

Grattis och lycka till med framtida studier säger vi till Sara Sten, Tore Palmgren och Einar Svensson. vid Skvaderns gymnasieskola, årets vinnare av Pro&Pro Awards gymnasiestipendium. Priserna delades ut i samband med Pro&Pro dagen 2022. Stipendium delas ut för bästa gymnasiearbete vid Skvaderns naturvetenskapsprogram. Tre finalister nomineras av skolan. Varje finalist får muntligt presentera sitt arbete med tillhörande frågestund. Avgörande faktorer är ambition, analytisk nivå, skriftlig- och muntlig presentation. Presentation sker för Pro&Pro.

  • 1a pris och 7 000 kr till Sara Sten. Gymnasiearbetet ”Sjöars pH och alkalinitet i relation till kalkning och omgivande miljö” har genomförts med analytiskt angreppssätt, hög ambition, mycket engagerande muntlig presentation samt mycket välskriven rapport, vilket ger ett helhetsresultat på hög nivå.
  • 2a pris och 3 000 kr till Tore Palmgren. Gymnasiearbetet ”Diagnostisering av lunginflammation med hjälp av neurala nätverk” har genomförts med högt analytiskt angreppssätt på komplex utmaning, hög ambition, inspirerande muntlig presentation samt mycket välskriven rapport.
  • 2a pris och 3 000 kr till Einar Svensson. Gymnasiearbetet ”Koncentration av klorofyll i löv” belyser en mycket intressant frågeställning och har genomförts med hög ambition, en engagerande muntlig presentation och en mycket välstrukturerad rapport.

Tommy Ytterström, VD Pro&Pro, beskriver samarbetet och bakgrunden till stipendiet så här:
Vårt löfte ”Makes people and business successful” beskriver vår passion av att se människor lyckas och företag utvecklas och för oss är det självklart att utveckla unga och ambitiösa personer. Vi vill inspirera till nyfikenhet, passion och glädje för universitetsstudier på hög nivå. Vi vet att Skvaderns studenter är erkänt duktiga. Genom samarbetet med Skvadern får vi relationer med ambitiösa studenter samtidigt som Skvadern och dess studenter får ta del av vår erfarenhet, kompetens och inspiration. Förutom stipendium ser vi aktiviteter som innovationsworkshops, inspirationsföreläsningar och karriärdialoger.

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest