Traineeblogg 4 – Mer än bara en blogg
maj 11 2022

Hallå!

Nu var det ett tag sedan sist, men traineebloggen är tillbaka med en ny utgåva. Nytt för denna gång är att jag inte kommer att berätta så mycket om vad jag gjort, utan snarare visa vad jag gjort. I ett av mina uppdrag som avslutades i mars fick jag möjligheten att arbeta som projektledare för något som kallas Good Tech Hack. Det är ett hackathon med fokus på samhällsnytta där deltagarna samlas under ett dygn för att hitta en lösning inom ett av FN:s globala hållbarhetsmål.  Förutom mitt uppdrag som projektledare sponsrade även Pro&Pro med en omvärldsanalys som deltagarna fick ta del av. Syftet med analysen var att inspirera deltagarna till att komma på nya lösningar inom området Hållbar konsumtion och produktion. Projektet var riktigt lärorikt och det var en ynnest att få förkovra sig i ett av FN:s hållbarhetsmål och undersöka hur det ser ut i världen relaterat till det målet. Jag lärde mig mycket och hoppas att deltagarna i hacket fick med sig ett och annat. För att du som läsare också ska få möjligheten att ta med dig något från detta blogginlägg skrev jag en artikel med utgångspunkt i omvärldsanalysen som finns här.

Det var allt för denna gång. På återseende!

Fortsättning följer…

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella blogginlägg

Pin It on Pinterest