Åtta studenter börjar Pro&Pro Student Program 2022
apr 3 2022

Vi hälsar 8 studenter, från KTH, Linköping och Umeå, välkomna till andra omgången av  Bright Minds – Pro&Pro Student Program. Ett program som erbjuder ambitiösa studenter möjligheten att öka sin näringslivserfarenhet, kompetens och personliga utveckling genom att lösa framtidens odefinierade komplexa problem. Till sin hjälp får de kvalificerad handledning och utmanande aktiviteter, samtidigt som de får utveckla sitt eget nätverk med fler likasinnade.

Pro&Pro får även vi möjligheten att attrahera och nätverka med människor som brinner för vårt varumärkeslöfte make people and business successful i form av framtida ambassadörer, relationer eller medarbetare. Win-win!

Här är 2022 års Pro&Pro Bright Minds

 

Britta Thurdin

Studerar: Andra året på Civilingenjör samhällsbyggnad vid Kungliga Tekniska Högskolan.

Tankar kring Bright Minds vid Pro&Pro: Att lära mig mer om management och konsultbranschen och att utveckla mina kunskaper i problemlösning ute i arbetslivet. Jag ser även fram emot att träffa andra studerande runt om i landet och dela kunskaper med alla dem.

När jag var liten ville jag bli: Något som gör världen till en bättre plats, när jag var liten innebar det FBI-agent.

Det här gör jag när jag inte pluggar: På vintrarna åker jag mycket skidor, på sommaren segla och utöver det blir det en del träning, jobb och umgås med vänner.

Tre ord som beskriver mig:

 • Social
 • Energisk
 • Drivande

Fredrik Åslin

Studerar: Industriell ekonomi med en masterprofil inom logistik på Linköpings universitet.

Tankar kring Bright Minds vid Pro&Pro: Det ska bli kul att få en inblick i konsultbranschen och utvecklas inom problemlösning & företagsutveckling. Ser även fram emot att träffa studenter från andra universitet och folk från näringslivet. Kul!

När jag var liten ville jag bli: Författare

Det här gör jag när jag inte pluggar: Nu när vårsolen letar sig fram så står grill med vänner högt upp på agendan. I övrigt tycker jag om att leta mig ut på golfbanor och fjälltoppar när vädret tillåter.

Tre ord som beskriver mig:

 • Glad
 • Analytisk
 • Ansvarstagande

Hanna Fransson

Studerar: Tredje året på Civilingenjörsprogrammet i Industriell Ekonomi vid Umeå Universitet

Tankar kring Bright Minds vid Pro&Pro: Jag ser fram emot casen vi ska möta under året, samt att bolla idéer med erfarna konsulter och min mentor. Att få utvecklas tillsammans med andra drivna studenter och få en inblick i näringslivet känns spännande.

När jag var liten ville jag bli: Elitskidåkare inom alpint

Det här gör jag när jag inte pluggar: När jag inte pluggar spenderar jag gärna tiden utomhus, helst med ett par skidor under fötterna och gott fika i ryggsäcken.

Tre ord som beskriver mig:

 • Engagerad
 • Social
 • Nyfiken

Jesper Hansen

Studerar: Civilingenjör i industriell ekonomi

Tankar kring Bright Minds vid Pro&Pro: Jag ser fram emot att bygga kontakt med ett så ambitiöst företag som Pro&Pro. Det ska även bli spännande att få en inblick i hur rollen som managementkonsult är.

När jag var liten ville jag bli: Rockstjärna

Det här gör jag när jag inte pluggar: Filar på golfsvingen och spelar gitarr.

Tre ord som beskriver mig:

 • Målmedveten
 • Tävlingsinriktad
 • Analyserande

Ludvig Åström

Studerar: Tredje året på civilingenjörsprogrammet inom Industriell ekonomi vid Umeå Universitet.

Tankar kring Bright Minds vid Pro&Pro: Jag ser fram emot att utvecklas professionellt och socialt, samt få inblick i konsultbranschen med erfarna mentorer. Att dessutom få göra det tillsammans med likasinnade studenter och få möjlighet att ta del av deras tankar och idéer kommer att bli riktigt kul!

När jag var liten ville jag bli: Tyckte superhjälte verkade häftigt. Dock hört att de jobbar ganska långa timmar…

Det här gör jag när jag inte pluggar: Träning och skidåkning ligger mig nära hjärtat eftersom jag är f.d. alpinåkare. Fjällen med vännerna är svårslaget!

Tre ord som beskriver mig:

 • Nyfiken
 • Analytisk
 • Social

Martin Stenström

Studerar: Andra året på civilingenjörsprogrammet i Industriell Ekonomi vid Linköpings Universitet, med inriktning mot datateknik.

Tankar kring Bright Minds vid Pro&Pro: Att få träffa andra drivna likasinnade individer från olika delar av landet och lära sig av dem! Utöver det ska det bli kul att få bättre koll på rollen som managementkonsult, och att förbättra mina färdigheter inom case-lösning.

När jag var liten ville jag bli: Fotbollsspelare, helst för något framgångsrikt engelskt lag!

Det här gör jag när jag inte pluggar: Vid sidan av studierna har jag en ledande roll i en lokal studentförening som inriktar sig på hållbarhet. Utöver det gillar jag att spela trummor, träffa vänner och familj, samt laga en god måltid mat.

Tre ord som beskriver mig:

 • Diplomatisk
 • Utåtriktad
 • Nyfiken

Rebecka Hedin

Studerar: Mitt tredje år på civilingenjörsprogrammet inom mjukvaruteknik vid Linköpings Universitet.

Tankar kring Bright Minds vid Pro&Pro: Jag ser mest fram emot att arbeta i case och att få en inblick i näringslivets verkliga utmaningar och att tillsammans med andra studenter försöka ta oss an dessa. Det ska även bli roligt att utmana och utveckla sina färdigheter med komplexa utmaningar och att få lära känna nya människor på vägen!

När jag var liten ville jag bli: Marinbiolog

Det här gör jag när jag inte pluggar: Jag engagerar mig mycket inom Datateknologsektionens arbete på min fritid i olika typer av utskott. Om jag inte gör det så brukar jag även umgås mycket med vänner och träna.

Tre ord som beskriver mig:

 • Nyfiken
 • Målinriktad
 • Positiv

 

Vera Gerendas

Studerar: Tredje året på civilingenjörsprogrammet Industriell Ekonomi med inriktning Risk Management på Umeå Universitet.

Tankar kring Bright Minds vid Pro&Pro: Att få lära känna hela härliga gänget – både från Pro&Pro och andra studenter från Linköping och Stockholm. Jag är extra peppad på att få lära mig mer om hur man tacklar öppna uppgifter på bästa sätt- någon man inte får öva på i plugget.

När jag var liten ville jag bli: Friidrottare, mer specifikt 800 meters löpare!

Det här gör jag när jag inte pluggar: Jag tränar på IKSU (Europas största träningsanläggning till ytan!), är med kompisar och jobbar deltid på We Know IT som regionchef från Umeå och Luleå.

Tre ord som beskriver mig:

 • Glad
 • Nyfiken
 • Effektiv
Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest