Välkommen Adam
jan 10 2022

Vi har nöjet att välkomna Adam Klingspor (till höger på bilden) till oss på Pro&Pro med start den 10 januari. Adam kommer att stärka upp vårt erbjudande inom affärsutveckling och verksamhetsutveckling med fokus på inköp, supply chain management, category management och handel. Vi ser området supply chain management som en mycket viktig komponent i i ett företags utveckling av tillväxt och lönsamhet och Adams erfarenhet av att arbeta strategiskt och taktiskt inom området kommer att komplettera vårt erbjudande väl. Vidare har Adam djup kompetens inom affärs- och marknadsutveckling inom detaljhandeln, en bransch i stor förändring säger VD Tommy Ytterström

Adam kommer ursprungligen från Härnösand och tog sin magisterexamen i ekonomi på Stockholms universitet. Under sin karriär till idag har Adam arbetat med värdekedjan, inköp, marknadsföring och produktutveckling från flera olika perspektiv och ansvarsområden. De senaste 6 åren har han lett ett team av inköpare på Coop Sverige AB på nationell nivå. Numera är Adam tillbaka i Sundsvallsregionen och kan bidra med många värdefulla kompetenser för allt mellan etablerade koncerner och start ups.

Som person är Adam en framåtsträvande ledare med ett naturligt driv som kommer från hans sinne för att göra bra affärer och att bidra till verksamhetens utveckling. Adam vågar vara kontinuerligt innovativ och söker nya sätt att göra saker bättre i vardagen. Han har under åren inom detaljhandeln lett många projekt som lagt grunden för en god tillväxt på en svårt konkurrensutsatt marknad

Privat är Adam en matlagningsfantast och köksredskapsentusiast som gärna letar spännande råvaror, nya recept och hållbar utrustning och inredning. Han bor i Härnösand tillsammans med fru och två söner. För både återhämtning och uppladdning drar han gärna på sig sportkläder och ger sig ut och springer, åker längdskidor eller styrketränar.

Läs mer om Adam här

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest