Sundsvall Business Awards pågår för fullt här i Stadshuset i Sundsvall men vi är så otåliga att vi inte kan vänta. Äntligen kan vi, Juniorhandelskammaren och Pro&Pro, presentera Årets ledare i Sundsvall 2021, Maria Humla generaldirektör på SPV. Maria får priset för att hon i sitt ledarskap har visat att tillit på riktigt är ett recept för uthållig framgång. Hennes ledarskap står stadigt på ett systematiskt arbetssätt vilket skapar trygghet frihet för innovativa lösningar. Genom närvaro och tydlighet har Maria bidragit till en miljö där människor och verksamhet kan utvecklas tillsammans för gemensam framgång. Trogen sitt efternamn har Maria också bidragit till att utveckla en hållbar närmiljö genom etablering av bikupor på taket till SPV.

Det har varit en lång och intensiv process med många högt kvalificerade kandidater. Vi i juryn tackar alla nominerade, finalisterna Mattias O’Nils och Jennie Malker samt riktar ett alldeles särskilt grattis till Årets ledare i Sundsvall 2021, Maria Humla.

Pin It on Pinterest