Pro&Pro ett Gasellföretag för andra året i rad!
okt 20 2021

Vi är mycket glada och stolta över utmärkelsen Gasellföretag 2021 som också innebär att vi är gasellföretag för andra året i rad då vi hade förmånen att även vara Gasellföretag 2020.

Grunden till att utveckla Pro&Pro med lönsam tillväxt är ambitiösa och passionerade medarbetare som med nyfikenhet och ödmjukhet drivs av att leverera värde till kunder och tillsammans utveckla företaget. För långsiktig hållbar utveckling har vi sedan starten 2013 sett vikten av att uthålligt prioritera strategiskt och framtidsinriktat arbete. Vi är självklart mycket tacksamma för förtroendet från våra kunder och att få vara med på resan mot deras mål och visioner. Det är med stolthet vi konstaterar att vi får arbeta med större företag och organisationer likväl som startups och mindre företag nationellt i Sverige i deras utveckling att bli hållbart framgångsrika. Tack för det förtroendet!

Kort fakta om DI Gasell

Gasellundersökningen rankar Sveriges mest framgångsrika företag i 21 län. Undersökningen bygger på företagets fyra senaste årsredovisningar. Mindre än 1 procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven för att få kallas Gasellföretag.  Dagens industri, DI, utser de snabbast växande företagen i Sverige till Gasellföretag. DI har gjort det sedan år 2000.

Ett Gasellföretag har:

  • En nettoomsättning som överstiger 10 miljoner kronor, enligt den senaste årsredovisningen.
  • Minst tio anställda, enligt den senaste årsredovisningen.
  • Minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret i den fyraåriga undersökningsperioden.
  • Ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren.
  • Ett positivt samlat rörelseresultat för de fyra senaste räkenskapsåren.
  • I allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner.
  • Sunda finanser.

Prisutdelning för Västernorrland, Jämtland, Västerbotten och Norrbotten genomfördes i Nolia i Umeå.

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest