Intervju med förra Årets Ledare i Sundsvall
aug 17 2021

I höst är det dags igen att kora Årets Ledare på Sundsvall Business Awards. Priset Årets Ledare hade sin premiär på förra årets prisceremoni, och den första vinnaren någonsin blev Monika Lundberg Rylander på CGI. Nu pågår nomineringsprocessen för årets pris och vi har passat på fråga Monika hur året sedan vinsten har varit.

– Det var fantastiskt att få vinna. Den här utmärkelsen har lett till många möten med intressanta personer som jag aldrig skulle ha träffat annars. Så beskriver Monika vad vinsten har betytt för henne. Många har hört av sig; några vill ha coachande bollplank, några vill ha input till examensarbeten på ledarskap och några har inspirerats av hennes mod och opretentiösa ledarstil.
– Det har varit allt från småföretagare, studenter och andra coola personer och ledare. För mig har det gett mycket tillbaka, en möjlighet att reflektera kring mitt ledarskap och få nya infallsvinklar, säger Monika.

Monika lyfter att det är extra roligt att tjejer hör av sig med funderingar kring ledarskap och karriär. Hon vill visa att det går utmärkt att kombinera både en framgångsrik ledarkarriär inom techbranschen och ett familjeliv.
– Jag ser det som mitt ansvar att ge tillbaka och försöka inspirera unga tjejer att våga satsa på tech och ledarroller. Tech är en fantastiskt bra bransch att vara ledare som tjej; man vill ha in fler tjejer på alla nivåer.

Som ledare på CGI så träffar Monika många människor i sin arbetsvardag. Förändringen nu är att hon också träffar personer ur ett ledarskapsperspektiv. Monika har bland annat medverkat i en podd och samtalat om ledarskap med ledare från andra företag och myndigheter här i stan.

– Det finns många duktiga ledare i Sundsvall! Jag har faktiskt skickat in ett nomineringsförslag till årets pris, avslutar Monika.

Passa också du på att skicka in ditt förslag på en ledare som förtjänas att uppmärksammas! Sista datum för att skicka in nomineringsförslag är den 31 augusti 2021.

Nominera till Årets Ledare 2021 i Sundsvall

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest