Pro&Pro söker platsansvarig i Västerbotten
aug 16 2021

Pro&Pro hjälper kunder att förstå framtiden och utveckla framgångsrika affärer. Vi är ett ungt managementkonsultföretag som kontinuerligt utvecklas och är öppna för nya affärer och möjligheter, vilket betyder att vi har möjlighet att erbjuda karriärmöjligheter som kan förverkliga dina drömmar. Vi har en ambition att utveckla vår marknad i Västerbotten och söker dig som är högpresterande och passionerad av att utveckla Pro&Pro i Västerbotten. Din roll blir att kombinera ett arbete som managementkonsult med att utveckla kundrelationer, affärer samt attrahera och utveckla människor med hög potential till nästa nivå. Du har en utvecklad känsla för affärer och stimuleras av en stor möjlighet att påverka både din egen och Pro&Pros utveckling.

Din bakgrund

Du har erfarenhet som managementkonsult med mycket goda resultat samt från ledarroller där du har utvecklat affärer, arbetat med försäljning och strategisk utveckling. Vidare har du erfarenhet av att rekrytera och utveckla människor med hög ambition, både nyexaminerade och mer erfarna, till brant utvecklingskurva. Din nyfikenhet, ambition, uthållighet, passion och positivism gör att du ständigt på ödmjukt sätt tar dig an nya områden och utmaningar som du inte har erfarenhet från och lyckas leverera på en mycket hög nivå. Du är van producera material som leder till beslut samt att leda och genomföra initiativ med samspel människor och grupper, processer, teknik och affärsmodeller. Med ett gediget nätverk i Västerbotten kan du utveckla relationer och nätverk till ännu en nivå. Vi vill att du har mycket goda resultat från en utbildning på mastersnivå som civilingenjör, ekonom eller motsvarande. Meriterande är industriell erfarenhet och/eller erfarenhet från data science området.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har passion för människor, framtid, innovation, samhället, hållbara affärer och kundrelationer. Du har ett gediget intresse för framtid, hållbar företags- och samhällsutveckling, människan och teknologiska innovationer.  Du har en förmåga att lösa odefinierade komplexa problem genom att du är uthållig, strategisk, analytisk, inspirerar, skapar positivism och trivsel i din närhet samt har mycket god förmåga att på ödmjukt sätt vägleda i diskussioner och beslut samt att få andra att trivas. Du ser en glädje att verka som ledare, konsult, rådgivare, föreläsare och inspiratör samt har lätt för att skapa relationer, engagemang och energi.

Upplev Pro&Pro

Pro&Pro är en managementkonsultbyrå som idag finns med kontor i Sundsvall och som lyfter kunders affär, verksamhet och medarbetare till nästa nivå. En innovativ helhetspartner som brinner för att lösa framtidens komplexa utmaningar samt hjälpa små och stora organisationer i deras viktiga hållbara beslut och utveckling för att säkra framtiden. Med strukturerade processer och tydliga värderingar skapar vi rätt förutsättningar för kreativitet, innovation och lönsamhet och att uppfylla vårt löfte. ”Makes people and business successful”. Vi arbetar inom branscherna bank och försäkring, energi, industri, offentlig sektor, telekom och forskning/utbildning.

Våra erbjudanden är inom strategi, affärsutveckling, verksamhetsutveckling, ledarskap och employer branding. Vi är passionerade av att se människor lyckas och företag utvecklas. Detta gör oss attraktiva för alla som värdesätter långsiktig hållbar lönsamhet med ett ansvar för ägare, anställda och omgivande samhälle. Pro&Pro är ett värderingsdrivet företag. Vi tror på att ta tillvara varje individs kapacitet att vilja utvecklas och bidra till helheten. Nyfikenhet, positivitet, ambition och ödmjukhet är våra kärnvärden som ska bidra till att vi uppnår vår vision och ambition. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och framgångsfaktor. Att arbeta på Pro&Pro är ingen vanlig anställning – det är en livsstil och upplevelse. med stora utvecklingsmöjligheter både personligt och yrkesmässigt. Har du höga ambitioner i yrkesmässiga utmaningar i kombination med en bra balans mellan arbete och fritid är Pro&Pro företaget för dig.

Är du nyfiken och har frågor?

Välkommen att ringa VD Tommy Ytterström, 070 673 72 00.

Ansökan
Skicka ditt personliga brev och CV, där du beskriver dina resultat i olika projekt och roller till tommy.ytterstrom@proandpro.se

Sista ansökningsdag är 2021-09-15
Vi utvärderar inkomna ansökningar löpande.

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest