Skvadern Stipendium 2021
jun 10 2021

Grattis och lycka till med framtida studier säger vi till Anton O´Nils, Lovisa Bystedt, Olivia Jämthag och Hanna Lindgren vid Skvaderns gymnasieskola, årets vinnare av Pro&Pro Awards gymnasiestipendium. Priserna delades ut den 9 juni vid Skvaderns Gymnasium i samband med examensdagen. Stipendium delas ut för bästa gymnasiearbete vid Skvaderns naturvetenskapsprogram. Tre gymnasiearbeten nomineras av skolan som finalister. Varje finalist får muntligt presentera sitt arbete med tillhörande frågestund. Avgörande faktorer är ambition, analytisk nivå samt skriftlig- och muntlig presentation. Presentationen genomfördes för Pro&Pro.

1a pris och 7 000 kr till Anton O´Nils. Gymnasiearbetet ” Simulering av en epidemi” har genomförts på avancerad nivå med mycket högt analytiskt angreppssätt på komplex utmaning, mycket hög ambition, god muntlig presentation samt välskriven rapport, vilket ger ett helhetsresultat på mycket hög nivå.

2a pris och 3 000 kr till Lovisa Bystedt. Gymnasiearbetet ”Ljudnivåer på gym”, belyser en mycket viktig frågeställning och har genomförts med genomarbetad litteraturstudie, väl genomförd undersökning, mycket genomarbetad rapport, stor passion för ämnet och muntlig presentation på mycket hög nivå

2a pris och 3 000 kr till Olivia Jämthag och Hanna Lindgren. Gymnasiearbetet ”Metaller i dricksvatten” belyser en mycket intressant frågeställning och har genomförts med genomarbetad litteraturstudie, väl genomförd analys, en inspirerande muntlig presentation och en mycket välstrukturerad rapport

Tommy Ytterström, VD Pro&Pro, beskriver samarbetet och bakgrunden till stipendiet så här:
Vårt löfte ”Makes people and business successful” beskriver vår passion av att se människor lyckas och företag utvecklas och för oss är det självklart att utveckla unga och ambitiösa personer. Vi vill inspirera till nyfikenhet, passion och glädje för universitetsstudier på hög nivå. Vi vet att Skvaderns studenter är erkänt duktiga. Genom samarbetet med Skvadern får vi relationer med ambitiösa studenter samtidigt som Skvadern och dess studenter får ta del av vår erfarenhet, kompetens och inspiration. Förutom stipendium genomför vi aktiviteter som innovationsworkshops, inspirationsföreläsningar och karriärdialoger.

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest