Sju studenter börjar Pro&Pro Student Program 2021
mar 31 2021

Första gänget studenter äntrar nu nya färska Bright Minds – Pro&Pro Student Program. Ett program som erbjuder ambitiösa studenter möjligheten att öka sin näringslivserfarenhet, sin kompetens och personliga utveckling genom att lösa framtidens odefinierade komplexa problem. Till sin hjälp får de kvalificerad handledning och utmanande aktiviteter, samtidigt som de får utveckla sitt eget nätverk med fler likasinnade.

Pro&Pro får även vi möjligheten att attrahera och nätverka med människor som brinner för vårt varumärkeslöfte make people and business successful i form av framtida ambassadörer, relationer eller medarbetare. Win-win!

Här är 2021 års Pro&Pro Bright Minds

Emil Larsson

Studerar: Andra året till civilingenjör inom industriell ekonomi vid Luleå tekniska universitet.

Tankar kring Bright Minds vid Pro&Pro: Jag vill få en större inblick i hur det är att arbeta som managementkonsult, samt vilka vardagliga utmaningar som du kan ställas inför. Som att lösa komplexa och utmanande uppgifter tillsammans med andra drivna och ambitiösa människor.

När jag var liten ville jag bli: Flygplatsarbetare.

Det här gör jag när jag inte pluggar: Mycket av min fritid ägnar jag åt träning och skidåkning. Utöver det uppskattar jag att umgås med familj och vänner.

Tre ord som beskriver mig:

 • Utåtriktad
 • Ambitiös
 • Driven

Maja Vestin

Studerar: Fjärde året på Civilingenjörsprogrammet i Industriell ekonomi vid Umeå universitet

Tankar kring Bright Minds vid Pro&Pro: Jag vill utveckla mina personliga och professionella färdigheter ytterligare. En unik möjlighet att få ta del av de kunskaper och erfarenheter som Pro&Pro besitter och jag är övertygad om att det kommer gynna mig i min utvecklingsresa.

När jag var liten ville jag bli: Jag har drömt om allt från prinsessa till delfinskötare, lärare och därefter genomförde jag en elitsatsning inom längdskidor. Men nu har drömmen i stället blivit ett mål, att bli en del av utvecklingen och kunna bidra till en positiv framtid.

Det här gör jag när jag inte pluggar: Jag är med och utvecklar programmet Civilingenjör i Industriell ekonomi genom att öka antalet samarbeten med näringslivet. Parallellt med detta undervisar jag på universitetet inom ämnesområdet matematik. På fritiden tackar jag inte nej till träning, fjäll och natur.

Tre ord som beskriver mig:

 • Nyfiken
 • Driven
 • Målinriktad.

Joakim Nordling

Studerar: Civilingenjörsprogrammet i Industriell ekonomi vid Umeå Universitet

Tankar kring Bright Minds vid Pro&Pro: Att utvecklas inom företagsutveckling, ledarskap och problemlösning med utgångspunkt i näringslivet. Att dessutom matchas ihop med en mentor att bolla tankar och idéer med känns också väldigt värdefullt och givande.

När jag var liten ville jag bli: Pilot

Det här gör jag när jag inte pluggar: Tränar (Löpning, längdskidor, klättring). Spelar frisbeegolf. Går på tur. Flyger drönare.   

Tre ord som beskriver mig:

 • Analytisk
 • Strategisk
 • Diplomatisk

Max Fahlström

Studerar: Tredje året på industriell ekonomi vid Luleå Tekniska Universitet

Tankar kring Bright Minds vid Pro&Pro: Jag ser fram emot att utveckla mina kunskaper inom konsultyrket genom att träffa andra likasinnade studenter och erfarna konsulter. Jag ser även fram emot att lära känna nya människor och att tillsammans ha riktigt roligt samtidigt som vi lär oss.

När jag var liten ville jag bli: Superhjälte, helst Batman.

Det här gör jag när jag inte pluggar: Tränar eller är med vänner, antingen på eller utanför padel-banan.

Tre ord som beskriver mig:

 • Ambitiös
 • Analytisk
 • Social

Salla Isakas

Studerar: Industriell ekonomi, med inriktning mot datateknik, på KTH.

Tankar kring Bright Minds vid Pro&Pro: Jag ser framförallt fram emot att få träffa studenter från andra delar av Sverige. Dessutom känns det roligt att få möjligheten att utveckla mina kunskaper inom case-lösning och få nya insikter om rollen som managementkonsult.

När jag var liten ville jag bli: För mig har det alltid känts viktigt att syssla med saker jag tycker om och drivs, vilket när jag var yngre innebar att jag bland annat ville bli florist.

Det här gör jag när jag inte pluggar: På fritiden så umgås jag allra helst med vänner, men tycker även om matlagning och träning.

Tre ord som beskriver mig:

 • Målinriktad
 • Inkluderande
 • Nyfiken

Sandra Hammarsten

Tankar kring Bright Minds vid Pro&Pro: Att bli en vass problemlösare och att lära känna er på ProPro. Ser verkligen fram emot att se hur jag tillsammans med de andra deltagarna kommer utvecklas av Bright Minds

När jag var liten ville jag bli: Jag var en sådan som varje dag skiftade mellan drömmar. Jag ville bli allt möjligt, det var alltifrån friidrottare, veterinär till arkitekt.

Det här gör jag när jag inte pluggar: Tränar och är ute i naturen, målar eller umgås med nära och kära!

Tre ord som beskriver mig:

 • Målinriktad
 • Anpassningsbar
 • Utåtriktad

William Jonsson

Studerar: B.Sc. Business and Economics (ekonomie kandidatprogrammet) på Ekonomihögskolan vid Lunds universitet.

Tankar kring Bright Minds vid Pro&Pro: Det jag ser fram mot med programmet är att lära mig nya viktiga kunskaper och utveckla mina professionella färdigheter. Det ska dessutom bli roligt att träffa andra ambitiösa studenter samt att få möjligheten till mentorskap av erfarna konsulter.

När jag var liten ville jag bli: Pilot

Det här gör jag när jag inte pluggar: Umgås med familj och vänner, samt golf och segling.

Tre ord som beskriver mig:

 • Social
 • Målinriktad
 • Ansvarsfull
Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest