Hur ser din handlingsplan ut för att nå en lönsam tillväxt?
aug 21 2020

Digitalt/Teamsmöte med StyrelseAkademiens partner Nordea och Pro&Pro

Den 2 september är Nordea och Pro&Pro värd för StyrelseAkademiens digitala event med temat: ”Hur ser din handlingsplan ut för att nå en lönsam tillväxt?”
Oavsett pandemi eller inte och ett företags storlek och utvecklingsfas krävs att företagets styrelse och ledning har en genomtänkt handlingsplan för lönsam tillväxt. Under eventet kommer Maria Wessén från Nordea tillsammans med Tommy Ytterström Pro&Pro att samtala och inspirera kring ett antal viktiga områden som bör vara med i en handlingsplan för att nå lönsam tillväxt.

Du kommer att få tips kring uppföljning och genomförande av handlingsplanen, för trots allt är det handlingskraft och genomförande som ger resultat. Det ges också möjlighet att för dig som deltagare att utbyta tankar och erfarenheter.

Varmt välkommen att deltaga den 2 september kl 8.30 till 9.30.
Anmäl dig här:
http://www.styrelseakademien.se/vasternorrland/top-news/investerarens-prespektiv/

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest