Skvadern Stipendium 2020
jun 3 2020

Grattis och lycka till med framtida studier säger vi till Olle Lögdahl, Anna Klasson och Johan Löthman vid Skvaderns gymnasieskola, årets vinnare av Pro&Pro Awards gymnasiestipendium. Priserna delades ut den 2 juni vid Skvaderns Gymnasium. Stipendium delas ut för bästa gymnasiearbete vid Skvaderns naturvetenskapsprogram. Tre finalister nomineras av skolan. Varje finalist får muntligt presentera sitt arbete med tillhörande frågestund. Avgörande faktorer är ambition, analytisk nivå samt skriftlig- och muntlig presentation. Presentationen genomfördes för Pro&Pro.

1a pris och 7 000 kr till Olle Lögdahl. Gymnasiearbetet ”Digital klimatmonitorering av mellantorklager” har genomförts på avancerad nivå med mycket högt analytiskt angreppssätt på en komplex utmaning, mycket hög ambition, bra muntlig presentation samt en välskriven rapport, vilket ger ett helhetsresultat på mycket hög nivå.

2a pris och 3 000 kr till Anna Klasson. Gymnasiearbetet ”Antioxidanthalten i amerikanska och svenska blåbär” har genomförts med genomarbetad analys, mycket välstrukturerad och välskriven rapport, stort engagemang och muntlig presentation på en mycket hög nivå.

2a pris och 3 000 kr till Johan Löthman. Gymnasiearbetet ”Turbiditet & Suspenderande ämnen i Ljustorpsån” belyser en viktig miljöutmaning och har genomförts med väl genomarbetad metod, mycket stort engagemang, väl genomförd analys, en personlig och inspirerande muntlig presentation samt en mycket välskriven rapport

Tommy Ytterström, VD Pro&Pro, beskriver samarbetet och bakgrunden till stipendiet så här:
Vårt löfte ”Makes people and business successful” beskriver vår passion av att se människor lyckas och företag utvecklas och för oss är det självklart att utveckla unga och ambitiösa personer. Vi vill inspirera till nyfikenhet, passion och glädje för universitetsstudier på hög nivå. Vi vet att Skvaderns studenter är erkänt duktiga. Genom samarbetet med Skvadern får vi relationer med ambitiösa studenter samtidigt som Skvadern och dess studenter får ta del av vår erfarenhet, kompetens och inspiration. Förutom stipendium genomför vi aktiviteter som innovationsworkshops, inspirationsföreläsningar och karriärdialoger.

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest