Stolt sponsor på Science & Innovation Days
okt 18 2019

Pro&Pro deltog som stolt sponsor och partner på årets stora forsknings och innovationskonferens, Science & Innovation Days. På bilden syns från vänster Mikael Augustsson, Linn Madsen och Mats Fahlander, alla från Pro&Pro. Det är spännande och intressant att vara med på SID då den ger oss värdefulla insikter om ny teknologi och de senaste trenderna berättar Mikael Augustsson, managementkonsult på Pro&Pro. Bland talarna på årets konferens vill vi nämna Johanna Reimers som presenterade hur AI kan användas för att skapa nya tjänster, Gustav Stenbeck berättade om mötet mellan hållbarhet och lönsamma affärer samt Norah Klintberg Sakal som presenterade praktiska och roliga tillämpningar på AI. Extra intressant var årets tema med AI eftersom vi ser ett ökat intresse hos våra kunder för att öka kompetensen inom AI och börja använda möjligheterna som skapas i verksamheten.

På de parallella sessionerna som genomförs på eftermiddagen kan nämnas en av våra kunder och samarbetspartner 2D fab som presenterade hur det Grafen som de tillverkar kommer kunna skapa helt nya material. Intressanta prestationer hölls också på temana framtidens gröna energisystem, framtidens industri, Food Tech satsningen i Härnösand, nya affärsmodeller med IoT, hållbara städer och den stora forskningssatsningen på miljöövervakning.

Vi ser verkligen fram emot nästa års konferens och hoppas att vi syns där då.

Läs mer om årets Science & innovation Days här. Det är också möjligt att lyssna på flera av föreläsningarna i efterhand.

www.scienceandinnovationday.se/

 

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest