Managementkonsulter som löser framtidens utmaningar
maj 9 2019

Pro&Pro är ett ungt managementkonsultföretag som kontinuerligt utvecklas. Det gör att vi är öppna för nya affärer och möjligheter att förverkliga just dina karriärdrömmar. Nu söker vi managementkonsulter som vill vara med och hjälpa våra kunder inom bank och försäkring, energi, industri, offentlig sektor, telekom och forskning/utbildning att förstå framtiden och utveckla framgångsrika affärer och verksamheter. Exempel på kunduppdrag är:

  • Hållbar affärsutveckling med relation till Artificiell Intelligens, Internet of Things och 5G
  • Omvärldsanalys för etablering och tillväxt av forskning, branscher och företag
  • Strategi för ökad medarbetarattraktivitet för företag och organisationer
  • Rådgivning i utveckling av marknadsintroduktion för startup
  • Projektledare för ett komplext digitaliseringsprojekt
  • Strategisk rådgivning till ledningsgrupper

Din bakgrund

Från att ha en roll som affärschef, innovationsansvarig, utvecklingschef, marknadsansvarig, affärsutvecklare, projektledare, strateg, tjänsteutvecklare eller liknande ser du nu managementkonsult som nästa steg i karriären. Vi ser att din utbildning är på masternivå som civilingenjör, designer, ekonom, journalist eller kommunikatör. Din erfarenhet kan skifta från ett par års erfarenhet till många års erfarenhet. Forskarexamen är meriterande.

Personliga egenskaper

Som person är du ambitiös, nyfiken, leveranssäker, har mycket god förmåga att vägleda i diskussioner och beslut, brinner för att lösa framtidens komplexa utmaningar samt få andra att trivas. Du ser en glädje att verka som konsult, rådgivare, föreläsare och inspiratör samt lyfta affär, verksamhet och medarbetare till nästa nivå.

Upplev Pro&Pro

Pro&Pro är ett Sundsvallsbaserat managementkonsultföretag som arbetar strategiskt och taktiskt för att lyfta affär, verksamhet och medarbetare till nästa nivå. Vi är en innovativ helhetspartner som brinner för att lösa framtidens komplexa utmaningar. Med strukturerade processer och tydliga värderingar skapar vi rätt förutsättningar för kreativitet, innovation och lönsamhet.

Våra erbjudanden omfattar analys, strategi, affärsutveckling, verksamhetsutveckling och ledarskap. Vi är passionerade av att se människor lyckas och företag utvecklas. Detta gör oss attraktiva för alla som värdesätter långsiktig hållbar lönsamhet med ett ansvar för ägare, anställda och omgivande samhälle.

Våra värderingar

Pro&Pro är ett värderingsdrivet företag. Vi tror på att ta tillvara varje individs kapacitet att vilja utvecklas och bidra till helheten. Nyfikenhet, positivitet, ambition och ödmjukhet är våra kärnvärden som ska bidra till att vi uppnår vår vision och ambition. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och framgångsfaktor. Att arbeta på Pro&Pro är ingen vanlig anställning – det är en livsstil och upplevelse. med stora utvecklingsmöjligheter både personligt och yrkesmässigt. Strävar du efter yrkesmässiga utmaningar i kombination med en bra balans mellan arbete och fritid är Pro&Pro företaget för dig.

Är du nyfiken och har frågor?

Välkommen att kontakta VD Tommy Ytterström, 070 673 72 00, tommy.ytterstrom@proandpro.se

Ansökan

Sista ansökningsdatum 2019-06-07. Skicka ditt personliga brev och CV, där du beskriver dina resultat i olika projekt och roller, till tommy.ytterstrom@proandpro.se

Vi utvärderar inkomna ansökningar löpande.

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest