Vi har nöjet att välkomna Veronica Söderberg till oss på Pro&Pro. Veronica börjar i augusti som konsult och rådgivare och kommer förstärka vårt erbjudande inom strategi, verksamhetsutveckling, förändringsledning och projektledning med fokus på digitalisering. Det är mycket roligt att Veronica, med sin ambition och erfarenhet, har valt att börja hos oss, säger VD Tommy Ytterström.

Veronica bor med sin familj i Sundsvall och uppskattar att kunna komma ut med familjen i naturen, både i fjällen och i skärgårdsmiljö. Hon är civilingenjör inom Maskinteknik vid Luleå Tekniska Universitet och kommer närmast från en tjänst som avdelningschef Processtöd på MittSverige Vatten & Avfall AB. Där hade hon ansvar för de övergripande verksamhetsutvecklingsprojekten, bland annat införande av gemensam arbetsorderprocess, digitalisering av anläggningsinformation samt ett utvecklingsprogram för chefer.

Veronica har tidigare anställningar som bland annat chef på IT vid Statens Tjänstepensionsverk, grundare och VD för konsultföretag i Stockholm med fokus på Product Life Management samt Maintenance Manager vid Volvo Information Technology. Veronica har byggt upp erfarenhet inom flera olika branscher som industri, energi, it och offentlig verksamhet, men även internationellt. Fokus på ledarskap, projektledning, förändringsledning och digitalisering, både på strategisk och taktisk nivå.

Veronica drivs av utveckling och effektivisering, övertygelsen är att allt och alla kan bli bättre. Hon är intresserad av kombinationen teknik, arbetssätt och information. Hon upplevs som en nyfiken och ödmjuk person men utmärker sig med sitt fokus på framdrift.

Läs mer om Veronica här.

Pin It on Pinterest