Vi söker dig som drömmer om att leva och bo i Norrland med en framgångsrik karriär som managementkonsult

Pro&Pro är ett ungt managementkonsultföretag som kontinuerligt utvecklas och är öppna för nya affärer och möjligheter, vilket betyder att vi har möjlighet att erbjuda karriärmöjligheter som kan förverkliga dina drömmar. Framåt är din ambition att ta ett större ansvar som att leda och utveckla affärer inom ett branschområde eller kompetensområde. Du har 5-10 års erfarenhet av att driva förändringsarbete, dokumenterad projektledarerfarenhet och vana av att leverera till en ledningsgrupp. Vi tror att du idag arbetar som managementkonsult eller motsvarande och är passionerad av stora utmaningar i kundorienterad utveckling och transformation. Du attraheras i roller som affärsutvecklare och/eller projektledare, där du strategiskt och taktiskt hjälper kunder att bli framgångsrika. Du ser också en glädje att arbeta som inspiratör, coach och rådgivare samt att utveckla erbjudandekoncept. Det är viktigt att du kan skapa positiv stämning och få andra att trivas och utvecklas. Vi värdesätter att du är ambitiös innovativ, strategisk och uthållig samt duktig på att kommunicera i tal och skrift. Din utbildning är en masterexamen inom ekonomi, marknad eller teknik.

Om Pro&Pro

Pro&Pro är ett Sundsvallsbaserat managementkonsultföretag som hjälper företag och organisationer inom branscherna bank och försäkring, energi, industri, offentlig sektor, telekom och forskning/utbildning, att utveckla sina verksamheter till nästa nivå. Våra kompetensområden är strategi, affärsutveckling, verksamhetsutveckling och ledarskap. Vi är passionerade av att se människor lyckas och företag utvecklas. Detta gör oss attraktiva för alla som värdesätter långsiktig hållbar lönsamhet med ett ansvar för ägare, anställda och omgivande samhälle. Pro&Pro är ett värderingsdrivet företag. Vi tror på att ta tillvara varje individs kapacitet att vilja utvecklas och bidra till helheten. Nyfikenhet, positivitet, ambition och ödmjukhet är våra kärnvärden som ska bidra till att vi uppnår vår vision och ambition. Vi är ett ungt företag som kontinuerligt utvecklas och är öppna för nya affärer och möjligheter, vilket betyder att vi har möjlighet att erbjuda karriärmöjligheter som kan förverkliga dina drömmar.

Ansökan och kontakt

Välkommen att kontakta VD, Tommy Ytterström, 070 673 72 00.
Skicka ditt personliga brev och CV samt till tommy.ytterstrom@proandpro.se
Vi utvärderar inkomna ansökningar löpande.

Pin It on Pinterest