Sundsvall42 – Ledarskap på distans
okt 8 2017

På årets Sundsvall42 konferens, som firar 30 årsjubileum, kommer Markus Marklund från Pro&Pro, att föreläsa inom ledarskap.

Föreläsningen med rubriken, framgångsrikt ledarskap på distans , handlar om hur du leder medarbetare eller en verksamhet som är distribuerad på flera platser. Att i en situation när gruppen inte är samlad lyckas skapa ett stort engagemang och bra teamkänsla är avgörande för att lyckas som ledare. Det gäller att ha glimten i ögat, vara nyfiken, kunna ta tillvara varje individs drivkraft och kreativitet för att varje medarbetare och verksamheten ska kunna nå sin fulla potential.

På föreläsningen kommer du få inspiration, kunskap och praktiska tips hur du på ett strukturerat sätt, med utgångspunkt i att lyssna på medarbetarnas behov, drivkrafter och prioriteringar, lyckas med ditt ledarskap på distans. Markus kommer att berätta om en sex stegs metod för hur du på ett strukturerat sätt leder medarbetare och verksamhet.

Passa på att anmäl dig till Sundsvall42 och kom och lyssna på Markus den 18:e oktober!

Lär mer och anmäld dig till konferensen

Sundsvall42.se

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest