Traineeprogam 2017
sep 29 2017

Nu i september har Pro&Pros traineeprogram 2017-2018 startat. På den första lektionen beskrev VD Tommy Ytterström sin dröm till årets traineer. ”Min dröm är att ni ska kunna förverkliga era drömmar”. I första blocket, september till november, fokuserar programmet på affärsmässighet, utveckla kundrelationer, leda möten på ett trivsamt och effektivt sätt, hålla inspirerande föredrag, skapa presentationer och rapporter samt kunna använda Excel på avancerad nivå. Vid sidan av kunduppdrag ska också traineerna genomföra bransch analyser inom energi och industri. Att kunna titta in i framtiden och analysera trovärdiga scenarion på ett systematiskt sätt är en viktig förmåga och fantastiskt roligt. Traineeprogrammet ska bygga en plattform för förvekligande av drömmar. Vi njuter att få vara med på Daniel Adelanders och Oscar Martinez resa.

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest