Vi välkomnar Veronica
jul 12 2017
Vi har nöjet att välkomna Veronica Wenner till oss på Pro&Pro. Veronica börjar som konsult och rådgivare den 4e september och kommer att förstärka vårt erbjudande till bank och försäkring men också till andra branscher inom kundmötesområdet. Kundmötet med rådgivning, service, support och försäljning är inne i en tydlig digital transformation.
”Med Veronicas erfarenhet, kunskap och personliga egenskaper tillsammans med övrig erfarenhet och kompetens inom Pro&Pro har vi ett starkt erbjudande till kunder som står inför den digitala förnyelsen av kundmötet. Det är mycket roligt att Veronica med sin erfarenhet, bakgrund och kompetens, har valt att börja hos oss, säger VD Tommy Ytterström. ”

Veronica är en sundsvallstjej med stort intresse för idrott och friluftsliv. Just nu är triathlon i fokus. Hon är civilingenjör med inriktning på IT och förändringsledning och kommer närmast från ett ledaruppdrag vid if skadeförsäkring med ansvar för Sverige och Norges företagskunder. Veronica har bred erfarenhet av kundutveckling och rådgivning inom försäkringsbranschen genom roller som kommunikationsutvecklare, coach för personlig- och prestationsutveckling av medarbetare och ledare samt ledare för utveckling av verksamhet för nordisk företagsrådgivning.

Veronica utmärker sig som en glad, nyfiken och ivrig person med ett högt driv och stor förmåga att genomföra uppdrag med goda resultat. I och med bakgrunden som kommunikationsutvecklare har Veronica öga för att engagera och kommunicera i en tydlig riktning, vilket är en grund till ett brinnande intresse för coachande ledarskap.

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest