Workshop på Offentliga Rummet, Innovation och attraktion med IoT

I dag den 30 maj var Pro&Pro på Offentliga Rummets nätverksdag – Internet of Things som motor för hållbar offentlig verksamhetsutveckling. Robert Tjernström och Tommy Ytterström höll i en workshop med ett 60-tal deltagare med temat” Skapa innovation och attraktion med Internet of Things” med fokus på nya offentliga tjänster för nytta och attraktion.

Efter en inledande inspiration, och genomgång av metodik var det dags att värma upp inför kreativa övningen. Med mycket energi och entusiasm samt inspiration från spännande föredrag under dagen, satte sig deltagarna i grupper för att skapa och värdera tjänster. Med mycket glädje och stolthet presenterade grupperna sedan sina förslag som omfattade områden som hemtjänst, skola, sjukhusverksamhet, och återvinning.

Tack till er alla deltagare för ert engagemang och ett speciellt tack till Mittuniversitetet och Bron som arrangerade nätverksdagen.

Pin It on Pinterest