Innovation och attraktion med IoT
maj 30 2017

Workshop på Offentliga Rummet, Innovation och attraktion med IoT

I dag den 30 maj var Pro&Pro på Offentliga Rummets nätverksdag – Internet of Things som motor för hållbar offentlig verksamhetsutveckling. Robert Tjernström och Tommy Ytterström höll i en workshop med ett 60-tal deltagare med temat” Skapa innovation och attraktion med Internet of Things” med fokus på nya offentliga tjänster för nytta och attraktion.

Efter en inledande inspiration, och genomgång av metodik var det dags att värma upp inför kreativa övningen. Med mycket energi och entusiasm samt inspiration från spännande föredrag under dagen, satte sig deltagarna i grupper för att skapa och värdera tjänster. Med mycket glädje och stolthet presenterade grupperna sedan sina förslag som omfattade områden som hemtjänst, skola, sjukhusverksamhet, och återvinning.

Tack till er alla deltagare för ert engagemang och ett speciellt tack till Mittuniversitetet och Bron som arrangerade nätverksdagen.

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest