Hallå där…
mar 2 2017

Oscar Martinez och Veronica Wenner, välkomna till exjobb hos Pro&Pro!

Oscar och Veronica läser sista året på civilingenjörsprogrammet Industriell Ekonomi på Mittuniversitetet och genomför nu sitt examensarbete hos oss på Pro&Pro.

Vilka är ni?

Oscar – Civilingenjörsstudent i Industriell ekonomi som har hunnit med åtta terminer hos Mittuniversitetet, en termin med Amsterdam university of applied sciences och nu utförs sista terminen tillsammans med Pro&Pro för att fullborda universitetslivet och få inspiration till nästa kapitel. Nybliven husägare på Alnö i Sundsvall, så bortsett från renovering och extrajobb hos Akzo Nobel ägnas tiden åt innebandy, golf och min nyblivna favorit paddeltennis

Veronica – Jag bor i Sundsvall och läser sista terminen på Mittuniversitet, Civilingenjör i industriell ekonomi. Efter elva avverkade terminer ser jag fram emot examen i vår! Aktiviteter är något jag gillar, stort som smått, oavsett om det är träning, upplevelser eller resor.

Vad handlar ert exjobb om?

Oscar och Veronica – Exjobbet vi gör hos Pro&Pro handlar om att undersöka hur ett företags organisationskultur och affärsstrategier gör det möjligt att skapa kundupplevelser som uppfattas värdefulla ur både ett kund- och företagsperspektiv. Dessutom analyserar vi hur företagets affärsmodell kan omvärderas och optimeras för att skapa hållbara kundresor

Vad är en underbar arbetsdag för er?

Oscar –  En underbar arbetsdag för mig inkluderar goda glada medarbetare, öppna givande dialoger samt varierande, utvecklande och utmanande arbetsuppgifter.

Veronica – En underbar arbetsdag för mig innebär energi. Att skapa ett flow i mitt eget arbete som också kan bidra till att andra får ett härligt flow kring mig. Jag uppskattar positiva stämningar, diskussioner och öppenhet. Jag är tacksam att möjligheten finns att göra exjobb på ett seriöst och ambitiöst företag som hjälper oss att göra ett bra jobb!

Robert Tjernström handledare vid Pro&Pro, vilka strategiska perspektiv adresserar exjobbet?

– Vi har försökt att hitta ett område där flera olika perspektiv skall vara möjliga att adressera men grunden är affärsmodellens relation till kundresan. Ur ett strategiskt perspektiv så är detta ett stort område som kan påverka allt från bemanning/organisation till den kommunikation som görs. Uppgiften för Oscar och Veronica blir att försöka konkretisera och hitta delar som kan göra skillnad. Det känns väldigt kul att de nu kommit igång så jag ser verkligen fram emot att vara med på deras exjobbsresa.

Vad är en underbar arbetsdag för dig Robert?

– En underbar dag kan vara så mycket men det är klart att när man känner att det jobb som gjorts under dagen verkligen gjort skillnad hos den uppdragsgivare man jobbar åt så känns det ju extra bra. Sedan är jag personligen lite svag för runtomkringsnacket som kan vara i arbetet att känna att man kommer närmare en annan person är ett annat exempel på en underbar dag.

 

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest