Samarbete Skvadern
jan 31 2017

Vi är mycket stolta över att presentera ett samarbete med Skvaderns Gymnasieskola i Sundsvall. Skvaderns gymnasieskola är en friskola som startade 2002. Skolan har sedan starten på ett mycket bra sätt utvecklat och utbildat ambitiösa ungdomar för att kunna klara eftergymnasiala studier på hög nivå. Eleverna ges också stora möjligheter till personlig utveckling som en del i utbildningen.

I samarbetet ingår Pro&Pro Awards gymnasiestipendium. Stipendiet delas ut till bästa gymnasiearbete vid Naturvetenskapsprogrammet åk 3 och innebär:

  • 7 000 kr
  • Deltagande på eventet Pro&Pro dagen
  • Möjlighet till samtal med Pro&Pro medarbetare kring planering av framtida studier, framtida jobb och andra relevanta områden

Tre stycken finalister nomineras av skolan. I den avgörande slutfasen kommer varje finalist att muntligt få presentera sitt arbete med tillhörande frågestund. Avgörande faktorer är ambition, analytisk nivå, skriftlig- och muntlig presentation. Presentation sker för Pro&Pro.

Tommy Ytterström beskriver samarbetet så här: ”Vårt löfte Makes people and business successful beskriver vår passion av att se människor lyckas och företag utvecklas och för oss är det självklart att utveckla unga och ambitiösa individer. Vi vill inspirera till nyfikenhet, passion och glädje för universitetsstudier på hög nivå. Vi vet att Skvaderns studenter är erkänt duktiga. Genom samarbetet med Skvadern får vi relationer med ambitiösa studenter samtidigt som Skvadern och dess studenter får ta del av vår erfarenhet, kompetens och inspiration. Förutom stipendium ser vi aktiviteter som inspirationsföreläsningar och karriärdialoger. ”

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest