Vi välkomnar Mikael
nov 13 2016

Vi har nöjet att välkomna Mikael Augustsson till oss på Pro&Pro. Mikael börjar som konsult och rådgivare den 1 januari och kommer att förstärka vårt erbjudande inom strategi, verksamhetsutveckling och projektledning för förändringsprogram. Det är mycket roligt att Mikael, med sin erfarenhet och bakgrund, har valt att börja hos oss, säger VD Tommy Ytterström.

Mikael är en västkustkille, uppvuxen i Borås, som har funnit sig väl tillrätta i Sundsvall där han uppskattar närheten till friluftsliv både sommar och vinter. Han är civilingenjör från Chalmers med inriktning på Industriell Ekonomi och kommer närmast från en tjänst som utvecklingschef på HL display. Utifrån sina tidigare anställningar, bland annat som managementkonsult på Triathlon Group, har Mikael byggt upp en bred internationell erfarenhet i både Väst- och Östeuropa, Ryssland och Australien. Där arbetade han med ansvar för stora förändringsprogram och verksamhetsutvecklingsprojekt hos kunder inom en flera olika branscher, bland annat fordonsindustrin, medicinteknik och finans.

Mikael är en resultatorienterad ledare som brinner för att driva förändrings- och utvecklingsarbete och att se människor och organisationer växa. Han är nyfiken och har ett pragmatiskt angreppsätt som fokuserar på att finna möjligheter och lösningar. Han gillar både att arbeta på strategisk och operativ nivå för att säkerställa att värde skapas.

Läs mer om Mikael här.

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest