Vi söker managementkonsulter
sep 18 2016

Vi söker managementkonsulter till Sundsvall inom områdena, kundorienterad verksamhetsutveckling, projektledning samt strategisk HR och ledarskap

Managementkonsult med fokus verksamhetsutveckling inom industri och skogsnäring

Vi söker dig som drivs av att utveckla verksamheter och dess processer till sin fulla potential. Nu vill du ta steget och utvecklas ytterligare samt vara med och utveckla förutsättningar för framtidens industri och skogsnäring. Du inspireras av en roll där du strategiskt och taktiskt hjälper kunder i deras ambition till kundorienterade processer. Rollen är att arbeta fram strategi för processorientering, hjälpa kunden med viktiga val för framgångsrik implementering samt operativt analysera behov och utveckla processer. Du drivs av stora utmaningar i utveckling och transformation där du arbetar med människa, affär, verksamhet, och teknik/IT integrerat. I grunden har du erfarenhet, kunskap och certifieringar i strategisk och taktisk processutveckling eller Business Process Maganagement. Värdefullt är erfarenhet från industri och skogsnäring. Du ser också en drivkraft att arbeta som inspiratör, coach, rådgivare och utbildare och att utveckla koncept inom verksamhetsutveckling, Din utbildning är civilingenjör eller masterexamen inom ekonomi med mycket goda resultat. Vi värdesätter att du är innovativ, drivande, resultatorienterad, uthållig, ambitiös samt analytisk och strukturerad. Det är också viktigt att du får andra att trivas och är duktig på att kommunicera i tal och skrift

Om du har frågor kontakta Markus Marklund, 070 551 57 30, markus.marklund@proandpro.se

 

Managementkonsult med fokus på program- och projektledning

Vi söker dig som arbetar som projektledare och som leder större projekt eller program. Nu vill du ta steget och utvecklas ytterligare. Du inspireras av en roll som program- och projektledare för stora utmaningar i utveckling och transformation där du arbetar med att driva en helhet, det vill säga människa, affär, verksamhet och teknik integrerat. Du kombinerar metodik inom projekt- och agila området med personligt ledarskap och kunskap om affärs- och verksamhetsutveckling. Du ser också en drivkraft att arbeta som inspiratör, coach, rådgivare och utbildare inom projektområdet och att utveckla koncept inom projektledning. Din utbildning är civilingenjör eller masterexamen inom ekonomi med mycket goda resultat. Vi värdesätter att du är innovativ, drivande, resultatorienterad, uthållig, ambitiös samt analytisk och strukturerad. Det är också viktigt att du får andra att trivas och är duktig på att kommunicera i tal och skrift.

Om du har frågor kontakta Tommy Ytterström, 070 673 72 00, tommy.ytterstrom@proandpro.se

 

Managementkonsult med fokus på strategisk HR och ledarskapsutveckling

Vi söker dig som drivs av strategisk HR med fokus på utveckling av resultatorienterade organisationer och individer i kombination av tydligt välbefinnande. Du drivs av att utveckla HR området som en viktig strategisk komponent av ett företags strategi och av att utveckla arbetsgivarvarumärket. Nu vill du ta steget till att utvecklas ytterligare. I rollen ingår att arbeta med strategi inom HR och arbetsgivaravarumärke, realisera processer samt utveckla ledare, medarbetare och ledningsgrupper. I grunden har du erfarenhet, kunskap samt certifieringar inom utveckling av HR, ledarskaps- och medarbetarutveckling samt utvecklat och genomför ledarskapsutbildningar. Du ser också en drivkraft att arbeta som inspiratör, coach, rådgivare och utbildare inom ledarskap. Din utbildning är högskoleutbildning med fokus på HR och ledarskap med mycket goda resultat. Vi värdesätter att du är innovativ, drivande, resultatorienterad, uthållig, ambitiös samt analytisk och strukturerad. Det är också viktigt att du får andra att trivas och är duktig på att kommunicera i tal och skrift.

Om du har frågor kontakta Markus Marklund, 070 551 57 30, markus.marklund@proandpro.se

 

Om Pro&Pro

Pro&Pro är ett Sundsvallsbaserat managementkonsultföretag som hjälper företag och organisationer främst inom branscherna telekom, försäkring, industri och forskning/utbildning, att framgångsrikt utveckla sina verksamheter. Våra fokusområden är strategi, affärsutveckling, verksamhetsutveckling och ledarskap. Vi är passionerade av att se människor lyckas och företag utvecklas. Detta gör oss attraktiva för alla som värdesätter långsiktig hållbar lönsamhet med ett ansvar för ägare, anställda och omgivande samhälle. Pro&Pro är ett värderingsdrivet företag. Vi tror på att ta tillvara varje individs kapacitet att vilja utvecklas och bidra till helheten. Nyfikenhet, positivitet, ambition och ödmjukhet är våra kärnvärden som ska bidra till att vi uppnår vår vision och ambition.

Ansökan
Skicka ditt personliga brev, CV samt kopia på högskolebetyg till tommy.ytterstrom@proandpro.se.

Sista ansökningsdag är 23 oktober 2016.

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest