Pro&Pro dagen 2016
maj 19 2016

Pro&Pro dagen 2016 var välbesökt med ett 40-tal deltagare från Sundsvalls näringsliv. Pro&Pro dagen vill inspirera och ge nya perspektiv för att utveckla framgångsrika organisationer och förverkligande av personliga visioner. Årets Pro&Pro dag handlade om hur nyfikenhet skapar resultat, glädje och personlig utveckling. Förutom spännande föreläsningar gavs tillfälle att mingla, skratta och knyta nya kontakter.

Om du är nyfiken på föreläsningarna så kan du här lyssna på sammandrag:

Skellefteå AIK – Framgångssagan

Håkan Billing, Skellefteå AIKs försäljnings- och marknadschef, berättar om Skellefteå AIKs resa från en klubb nära konkurs till en framgångssaga som levererar sportsliga resultat och framgångsrika hockeyspelare.

Nyheter

Tommy Ytterström lanserade flera nyheter som planeras den kommande tiden.

Skapa nya kundvärden med Internet of Things

Markus Marklund och Robert Tjernström, Pro&Pro, berättar om hur du redan idag kan skapa nya kundvärden och affärer med Internet of Things.

Att förändra genom att ta kunden till hjärtat och hjärnan

Åsa Arencrantz och Tommy Ytterström, Pro&Pro, berättar hur du ska gå tillväga för att utveckla organisationer och dess medarbetare med hjälp av kundförståelse.

Vi vill tacka alla som deltog på Pro&Pro Dagen 2016 och ser fram emot flera spännande samarbeten framöver.

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest