Pro&Pro är ett managementkonsultföretag som hjälper företag och organisationer att framgångsrikt utveckla sina verksamheter. Våra fokusområden är strategi, affärsutveckling, verksamhetsutveckling och ledarskap. Vi är passionerade av att se människor lyckas och företag utvecklas. Detta gör oss attraktiva för alla som värdesätter långsiktig hållbar lönsamhet med ett ansvar för ägare, anställda och omgivande samhälle. Pro&Pro är ett värderingsdrivet företag. Vi tror på att ta tillvara varje individs kapacitet och vilja att utvecklas och bidra till helheten. Nyfikenhet, positivitet, ambition och ödmjukhet är våra kärnvärden och som ska bidra till att vi uppnår vår vision och ambition.

Hos oss börjar alltid karriären med en personlig mentor som coach samt en kombination av utbildning, teoretiska övningar och omedelbar praktisk erfarenhet som konsult. Vi har en ambition att ge en snabb och professionell väg till senior nivå. På detta sätt ger vi individen bästa förutsättningar och vårt företag säkrar en hög nivå i leveranser.

Vi söker dig som är nyexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Din bakgrund är civilingenjör eller masterexamen inom ekonomi. Du har genomfört din utbildning med mycket bra resultat och har dokumenterade goda resultat från dina arbetslivserfarenheter. Vi värdesätter att du är drivande, resultatorienterad, uthållig, ambitiös samt analytisk och strukturerad. Det är också viktigt att du får andra att trivas och är duktig på att kommunicera i tal och skrift. Idrottsresultat är meriterande.

Skicka ditt personliga brev, CV samt kopia på gymnasie- och högskolebetyg till tommy.ytterstrom@proandpro.se. Vi kommer att utvärdera inkomna ansökningar löpande.

Om du har frågor kontakta Markus Marklund, 070 551 57 30 eller Tommy Ytterström, 070 673 72 00.

Pin It on Pinterest