Summerar 2015 så här långt
sep 23 2015

Så här långt under 2015 har vi fått förmånen att arbeta med flera engagerade och framgångsrika kunder från olika branscher och med olika storlek. Vi har under året jobbat tillsammans med ett uppstartsföretag med nya och innovativa produkter, ett växande konsultföretag inom IT, en av Sveriges ledande teknikkonsulter, regionens universitet med att utveckla forskning och arbetslivssamverkan samt en myndighet som vill vidareutveckla sina tjänster och processer.

För oss är det väldigt spännande och utvecklande att få jobba med viktiga strategiska och långsiktiga frågor i kundernas strävan att utveckla sin verksamhet att nå sin fulla potential. Tillsammans innefattar uppdragen områden som strategiutveckling, marknadsanalys, utveckling av affärsmodell, GoTo market strategi, erbjudandeutveckling, processutveckling, projektledning samt utveckling av medarbetarattraktion, Employer branding.

Vi brinner verkligen för dessa områden och det hjälper oss att leverera med både hjärta och hjärna samt får oss att uppleva glädje och trivsel i vårt jobb. Nu ser vi fram emot att fortsätta med utvecklande och roliga samarbeten och projekt med befintliga och nya kunder under resten av 2015!

Tommy Ytterström, VD Pro&Pro

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest