Ramavtal med Mittuniversitetet
maj 14 2015

-

Mittuniversitetet – Campus Sundsvall

Mittuniversitetet och dess fakultet för Naturvetenskap, Teknik och Media har upphandlat ramavtal inom områdena ledningsstöd, processutveckling, projektledning, analysarbete och utbildning.  I upphandlingen valdes Pro&Pro som leverantör med ett avtal som gäller 3 år plus option om förlängning ett år.

Vi är oerhört glada och stolta över att få ett ramavtal med denna viktiga och inspirerande kund, säger Tommy Ytterström, VD Pro&Pro. För Pro&Pro ger det en bekräftelse på hög kompetens inom strategi, affärsutveckling, verksamhetsutveckling och ledarskap och våra metoder att få dessa områden att samverka för att leverera goda resultat.

Vi har nu möjlighet att vara med och bidra till en kund som har höga ambitioner i utvecklingen framtåt inom utbildning och forskning avslutar Tommy Ytterström.

 

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest