Presentation av Summer Internship
sep 2 2014

JonasJonas Henriksson, student från Handelshögskolan i Stockholm, som i sommar genomgått Pro&Pro Summer Internship presenterade tillsammans med Markus Marklund, seniorkonsult på Pro&Pro, resultatet av arbetet på BioBusiness Arenas (BBA) nätverksträff inför ett 30-tal åhörare från BBAs partnerföretag.

Uppdraget, med rubriken ”Förslag till strategi och fortsatt arbete inom BioBusiness Arena” innefattade förslag till strategisk inriktning och förbättringsförslag inom identifierade fokusområden för hur BBA kan bli ännu mer framgångsrik och ännu bättre stödja befintliga och nya partnerföretag i framtiden. Arbetet har genomförts utifrån följande angreppsätt:

BBA arbetsprocess

BioBusiness Arena kommer att använda resultatet till sitt fortsatta utvecklingsarbete och enligt Mats Ullmar, Affärsområdeschef BioBusiness Arena, har det gedigna arbetet gett många goda förslag på inriktning och utvecklingsförslag för BBA.

Om du har frågor eller vill veta mer kontakta Mats Ullmar på BBA eller Tommy Ytteström på Pro&Pro.

 

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest