JonasJonas Henriksson, student från Handelshögskolan i Stockholm, som i sommar genomgått Pro&Pro Summer Internship presenterade tillsammans med Markus Marklund, seniorkonsult på Pro&Pro, resultatet av arbetet på BioBusiness Arenas (BBA) nätverksträff inför ett 30-tal åhörare från BBAs partnerföretag.

Uppdraget, med rubriken ”Förslag till strategi och fortsatt arbete inom BioBusiness Arena” innefattade förslag till strategisk inriktning och förbättringsförslag inom identifierade fokusområden för hur BBA kan bli ännu mer framgångsrik och ännu bättre stödja befintliga och nya partnerföretag i framtiden. Arbetet har genomförts utifrån följande angreppsätt:

BBA arbetsprocess

BioBusiness Arena kommer att använda resultatet till sitt fortsatta utvecklingsarbete och enligt Mats Ullmar, Affärsområdeschef BioBusiness Arena, har det gedigna arbetet gett många goda förslag på inriktning och utvecklingsförslag för BBA.

Om du har frågor eller vill veta mer kontakta Mats Ullmar på BBA eller Tommy Ytteström på Pro&Pro.

 

Pin It on Pinterest