På årets Sundsvall42 konferens kommer Markus Marklund, seniorkonsult på Pro&Pro, att föreläsa inom ledarskap.

Föreläsningen med rubriken, Le dig och andra till framgång, handlar om hur du som ledare skapar glädje och engagemang bland medarbetarna. Att skapa ett stort engagemang är avgörande för att lyckas som ledare. Det gäller att ha glimten i ögat, vara nyfiken, kunna ta tillvara varje individs drivkraft och kreativitet för att företaget ska kunna nå sin fulla potential.

Markus 4-3 (787x1024)På föreläsningen kommer du få inspiration, kunskap och praktiska tips hur du på ett strukturerat sätt, med utgångspunkt i att lyssna på medarbetarnas behov och prioriteringar, skapar glädje och engagemang i verksamheten.

Passa på att anmäl dig till Sundsvall42 och kom och lyssna på Markus den 16:e oktober!

www.sundsvall42.se

 

 

Pin It on Pinterest