Vi söker framgångsrika och ambitiösa studenter
feb 25 2014

Nu söker Pro&Pro framgångsrika och ambitiösa studenter med ett brinnande intresse för att utveckla affärer och individer. Känner du dig attraherad av vår vision och våra värderingar, då erbjuder vi dig en talangutveckling med målet att bli en riktigt duktig management konsult med många möjligheter i framtiden.

Vi erbjuder dig en resa med oss som innefattar kvalificerat sommarjobb, examensarbete av strategisk karaktär och introduktionsprogram med målet att snabbt nå senior nivå. Vi har en ambition att upplevas som ett ledande företag inom talangutveckling. Pro&Pro ”Makes people and business successful”.

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest