Den 16 till 17 januari hölls den första träffen i ERFA® gruppen. I Lotstugans inspirerande miljö trängde vi in en strategisk kundsegment utmaning, som en av deltagarna hade med sig från sitt affärsansvar på ett ledande och framgångsrikt företag inom sin bransch. Dag ett var det presentation och analys i olika perspektiv och dag två jobbade vi med pusselläggande lösningsmetodik. Björn Lindqvist, VD Resultatfabriken, höll taktpinnen och såg till att vi fick energi, inspiration och perspektivbrytning. Nästa möte kör vi den 8 till 9 maj på ett fantastiskt inspirerande ställe utefter norrlandskusten. ERFA® och är ett exklusivt format som vänder sig till personer på ledande befattning inom näringsliv och förvaltning. Fokus är att träffa andra chefer och ledare som söker ny kompetens och sparring för att testa och utveckla strategiska tankar och resonemang inför viktiga beslut. ERFA® konceptet är utvecklat av Handelshögskolan i Stockholm.

Pin It on Pinterest