Björn Lindqvist

Björn Lindqvist från Resultatfabriken föresläser om hur man skapar ett hjärta i företaget

Pro&Pro höll sitt första event med temat ”Att leda och styra till nästa nivå” den 15 januari och intresset var mycket stort. 40 personer deltog och lyssnade på Björn Lindqvist, Agneta Englund och Tommy Ytterström när de föreläste om företagsutveckling i olika perspektiv samt minglade och knöt nya intressanta kontakter.

Vinnare i kvällens mycket spännande och jämna tävling med temat ”Trender i världen, samhället och branschen” blev lag ”Trekvart” med Rickard Hellström i spetsen.  Flera lag stod på samma poäng inför utslagsfrågan som var att skapa en reklamslogan för Pro&Pro. Lag ”Trekvart” och Rickard segrande med slogan  ”Vi utvecklar era företagsvärden till nästa nivå”.

Richard Hellström

Rickard Hellström, NAI Svefa, glad vinnare av tävlingen

Pin It on Pinterest