Event ”Att utveckla, leda och styra till nästa nivå”
dec 15 2013

Pro&Pro bjuder in till ett spännande event den 15 januari med temat  ” Att utveckla, leda och styra  till nästa nivå”. Under detta event vill vi, tillsammans med några av våra partners, inspirera i olika perspektiv kring strategi, kundorientering, innovation och ledarskap för uthållig lönsam utveckling i företag och organisationer. Långsiktigt positiv utveckling sker inte av en slump, utan är frukten av systematiskt och strukturerat arbete i kombination med en brinnande passion. Förutom spännande föreläsningar kommer du att få tillfälle att mingla och knyta nya kontakter.

På eventet kommer du att träffa två av våra partners:

BjornErik

  • Björn Lindqvist, Ekonomi Doktor vid Handelshögskolan och VD för Resultatfabriken. Resultatfabriken är en företagsgrupp som investerar i och  utvecklar små och medelstora företag men också som bidrar strategiskt och taktiskt i företags strävan att utvecklas till nästa nivå i termer av ökad omsättning och lönsamhet.
  • Erik Häggström, Future learning. Erik har mångårig erfarenhet av individ, ledarskaps och företagsutveckling såväl regionalt och nationellt med erfarenhet från de flesta branscher och verksamheter.

Hållpunkter

  • Välkommen och inledning, Markus Marklund
  • Gå från ord till handling, Tommy Ytterström
  • Framgångsrik företagsutveckling, Björn Lindqvist
  • Att lyckas leverera det omätbara, Erik Häggström

När och var:

  • 15 januari 2014, kl 15.45Kontor
  • Storgatan 29, Sundsvall
Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest