Samarbete med Resultatfabriken
jul 1 2013

Pro&Pro har äran att nu vara samarbetspartner med Resultatfabriken, Our Group, en företagsgrupp med nordiskt ursprung och med globala ambitioner. Produkter från Our Group marknadsförs och säljs i dagsläget i fem världsdelar och i 26 länder. Gruppens ambition är att vara en attraktiv grupp där spännande personer och företag tillsammans med oss uppnår sina drömmar – Drömfabriken. Resultatfabriken har länge varit framgångsrik att stödja företag att ta steget till nästa nivå, att få samarbeta med en sådan lysande stjärna är av oerhörd betydelse för Pro&Pro säger Tommy Ytterström. Lär mer om resultatfabriken på www.resultatfabriken.se

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest