Avtal med Åkroken Business Incubator
jun 25 2013

Pro&Pro har tecknat uppdragsavtal  med Åkroken Businens Incubator. Avtalet gäller leveranser av tjänster inom områden som strategi, marknadsanalys, affärsutveckling, rådgivning samt team-och individutveckling. Vi är verkligen stolta att få vara en partner med regionens centra för tillväxt och utveckling av idéer och företag i tidiga skeden. Vi är också mycket glada att vårt koncept och idé med en tydlig integration mellan affärsutveckling och team/individ utveckling ses som en stor fördel säger Tommy Ytterström. Mer information om Åkroken Business Incubator finns på denna länk: www.akrokenbusinessincubator.se.

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest