ERFA samarbete med IFL
jun 13 2013

Pro&Pro och IFL vid Handelshögskolan i Stockholm, lanserar  ERFA-grupper i mellersta och södra Norrland. ERFA® är ett exklusivt format som vänder sig till personer på ledande befattning inom näringsliv och förvaltning. Fokus är att träffa andra chefer och ledare som söker ny kompetens och sparring för att testa och utveckla strategiska tankar och resonemang inför viktiga beslut. IFL vid Handelshögskolan i Stockholm är en av Europas ledande fortbildare inom ledarskaps- och affärsutveckling, ekonomi och finans. ”Det är ett spännande samarbete och fantastiskt att kunna dra nytta av den akademiska spetsforskningen från Handelshögskolan och den oerhörda kompets som IFL står för, säger Tommy Ytterström.”

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest