Nytt uppdrag
maj 4 2013

Pro&Pro har nu fått ett nytt uppdrag. Tillsammans med Sundsvall42 föreningsstyrelse kommer Pro&Pro att ta fram en strategi inklusive förbättringsförslag hur Sundsvall42 ska ta nästa steg och säkra fortsatt framgång för konferensen genom att utveckla konferensen för att attrahera fler deltagare och bättre bidra till regionens utveckling och tillväxt.

Sundsvall42 är den största och ledande konferensen i  Norrland och det känns mycket roligt och spännande att, tillsammans med Sundsvall42 föreningen, bidra till att den utvecklas vidare, säger Tommy Ytterström.

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest