Adam Klingspor, Managementkonsult

Karaktärsdrag
Adam har en djup kompetens att leda affärs- och verksamhetsutveckling inom inköp, logistik, produktion, produktutveckling och detaljhandel. Han har ett naturligt driv som kommer från hans sinne för att göra bra affärer och att bidra till verksamhetens utveckling. Adam vågar vara kontinuerligt innovativ och söker nya sätt att göra saker bättre i vardagen och har förståelse för alla delar av värdekedjan. Han utvecklar strategier och operationell styrning grundligt baserat på omvärld, närvärld och interna förutsättningar.

Bakgrund
Adam är uppväxt i Härnösand men har bott i Stockholm de senaste 18 åren. Där utbildade han sig till ekonom på Stockholms universitet och tog en magisterexamen i ekonomi med inriktning på detaljhandel. Adam genomförde även en utlandstermin på Beijing Technology and Business University i Kina.
Med erfarenheter både från operativt inköpsarbete, ledarskap samt projekt både nationellt och internationellt, har Adam bidragit till stora förbättringar av drift, inköp, strategier, taktiker och i slutänden förbättrat resultat på sista raden. Från att ha arbetat med inköp har han löpande fått förtroende att både växa i sin roll och tagit möjligheterna att bidra genom att leda stora projekt.

Kännetecken
Med en förmåga att växla mellan analytisk nivå och att gå in i detaljer, är Adam både en strateg och effektiv genomförare. Han kan kombinera sitt affärssinne med djup och bred kunskap om värdekedjan. I sitt ledarskap har han varit uppskattad för att vara en möjliggörare för utveckling både personligt och i rollen. Adam brinner för att finna lösningar för kunden och drivs av att leverera förbättringar av affären och verksamheten.

Kontaktuppgifter
Adam Klingsor
070 – 233 50 27
adam.klingspor@proandpro.se

Nya utmaningar?

Om du delar vår ambition och våra värderingar  och är intresserad av att ta dig an nya utmaningar så kontakta oss gärna för att förutsättningslöst samtal.

Kontakta oss

Pin It on Pinterest