Traineebloggen #5 Examen!
dec 19 2019

Tiden går fort när man har roligt och det har stämt till 100% procent det senaste året, vilket år! Vid en snabb reflektion känns det märkligt att ett år kan gå så snabbt. Att börja på ett nytt jobb är en resa, en resa i att utvecklas, bli bekväm i rollen som konsult, ständigt övas i problemlösning och metoder för att på ett effektivt sätt kunna hjälpa våra kunder. Men också i att utvecklas som person och försöka en omvandla en bred utbildning inom civilingenjör industriell ekonomi till att på riktigt skapa värde för våra kunder tillföra energi och förmågor i de projekt vi deltar i.

Traineeprogrammet är skapat för att stödja Pro&Pros varumärkeslöfte, ”Makes people and business successful”. Vi är passionerade av att se människor lyckas och företag utvecklas och för oss är det självklart att utveckla unga och ambitiösa individer till framgångsrika karriärer. På så sätt ges individen bästa förutsättningar och vårt företag säkrar en hög nivå i leveranser.

Målet för traineeprogrammet är att passionerat utveckla traineen till en managementkonsult med kunskap om teorier, modeller, arbetssätt samt förhållningssätt för att kunna utveckla kunders affär och verksamhet till nästa nivå. Det ska också ge en plattform för att utvecklas till spetskonsult inom valt område och möjliggöra en hållbar framgångsrik karriär som konsult eller linjechef.

Jag känner att traineeprogrammet var ett otroligt bra val och en bra språngbräda från studentlivet ut i arbetslivet. Genom Pro&Pros traineeprogram har jag lärt mig att på ett bättre sätt hitta mina styrkor och utvecklingsområden samt övat mig i problemlösning i interna och externa case. Traineeprogrammet är designat för att nyblivna konsulter på ett framgångsrikt sätt ska lära sig att arbeta som konsult och komma in i rollen att bli riktigt duktig på att lösa rätt problem för kunden.

Jag rekommenderar alla att söka!

 

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Välkommen hem Tomas

Välkommen hem Tomas

Vi har nöjet att välkomna Tomas Börlin till oss på Pro&Pro med start den 1 februari 2024....

Pin It on Pinterest