Pro&Pro Management Trainee 2020
nov 5 2019

Varför Pro&Pro?

Vi söker traineer till 2020 med en civilingenjörsutbildning eller masterutbildning inom ekonomi eller marknad. Under 12 månader får du kvalificerad handledning och utbildning i kombination med arbete med konsultuppdrag inom framtidsområden som Artificiell intelligens, digitalisering och hållbar energi med perspektiv som affärsmodellering, innovationsledning och strategisk analys. Du bygger ett starkt personligt nätverk genom våra uppbyggda relationer med forskare, företag och andra branschkollegor och blir samtidigt en del av vårt konsultteam.

Om Pro&Pro

Pro&Pro är ett Sundsvallsbaserat managementkonsultföretag som arbetar strategiskt och taktiskt för att lyfta kundens affär, verksamhet och medarbetare. Att arbeta hos oss innebär stora utvecklingsmöjligheter både personligt och yrkesmässigt. Balansen mellan fritid och arbete är något vi värdesätter. Välkommen!

Ansök på proandpro.se/karriar/tranieeprogram

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Välkommen hem Tomas

Välkommen hem Tomas

Vi har nöjet att välkomna Tomas Börlin till oss på Pro&Pro med start den 1 februari 2024....

Pin It on Pinterest