Vårt team

Våra konsulter har lång erfarenhet av rådgivning inom affärsutveckling, strategi, ledarskap eller verksamhetsutveckling

Tommy Ytterström

VD, Managementkonsult
Tommy är en engagerad, kreativ och nytänkande person som ser möjligheter i alla situationer. Han har en förmåga att entusiasmera och engagera människor i förändringsprocesser och har ett genuint intresse för medarbetarnas utveckling.

Mer om Tommy

Kontakt:

070-673 72 00
Tommy.Ytterstrom@proandpro.se

Mikael Augustsson

Managementkonsult
Mikael är en resultatorienterad ledare som brinner för att driva förändringsarbete och att se människor och organisationer växa. Med sitt engagemang och sin ödmjukhet bidrar han till ett positivt arbetsklimat.

Mer om Mikael

Kontakt:

073-600 43 78
Mikael.Augustsson@proandpro.se

Helena Axelsson

Managementkonsult
Helena är en positiv och entusiastisk förändringsledare med ett starkt driv att skapa attraktiva arbetsplatser och engagerade medarbetare genom strategiskt arbete med organisationskultur och employer branding,

Mer om Helena

Kontakt:

073 – 230 65 54
Helena.Axelsson@proandpro.se

Måns Fahlander

Managementkonsult
Måns är en ödmjuk och leveranssäker förändringsledare med en stark känsla för att skapa fantastiska kundupplevelser. Med sitt glada humör, sin målmedvetenhet och positiva livssyn skapar Måns resultat oavsett miljö och omgivning.

Mer om Måns

Kontakt:

070-514 57 31
Mans.Fahlander@proandpro.se

Annika Follin

Managementkonsult
Annika är en lugn, trygg och strukturerad ledare som brinner för att utveckla verksamhet, organisationer och människor. Hon är analytisk, logisk och genom att se samband bidrar hon till  nya lösningar som skapar nytta för helheten.

Mer om Annika

Kontakt:

070-398 62 93
Annika.Follin@proandpro.se

Johan Lennartson

Managementkonsult
Johan är en resultatorienterad ledare som brinner för att bidra till en hållbar framtid, både för kunden och planeten. Med helhetsbilden i centrum och ett analytiskt angreppssätt skapar han bestående resultat på såväl strategisk som operationell nivå.

Mer om Johan

Kontakt:

070- 695 19 94
Johan.Lennartson@proandpro.se

Linn Madsen

Managementkonsult
Linn är engagerad, motiveras av att se helheten och gillar att arbeta både på strategisk och operativ nivå. Att skapa och utveckla starka relationer är hennes styrka och drivkraften är få att bygga upp hörnstenarna för någonting bättre.

Mer om Linn

Kontakt:

070-663 55 71
Linn.Madsen@proandpro.se

Joacim Marklund

Managementkonsult
Joacim är nyfiken och resultatinriktad samt motiveras av att utveckla nya sätt att göra morgondagens verksamheter starkare och mer livskraftiga med ett stort och inkluderande engagemang som ledstjärna.

Mer om Joacim

Kontakt:

070-271 69 89
Joacim.Marklund@proandpro.se

Robert Tjernström

Managementkonsult
Robert är en prestigelös person som genom egen kunskap och lyhördhet bidrar till att hitta nya och innovativa lösningar. Han har erfarenhet av att jobba i en föränderlig företagsmiljö där det gäller skapa ett bra samarbetsklimat och få saker genomförda.

Mer om Robert

Kontakt:

070-594 38 88
Robert.Tjernstrom@proandpro.se

Markus Marklund

Managementkonsult
Markus är ambitiös och stimuleras av att strukturera upp och lösa komplexa uppgifter. Han har ett lösningsorienterat förhållningssätt, god kommunikativ förmåga och skapar en positiv stämning i arbetsgrupper.

Mer om Markus

Kontakt:

 070-551 57 30
Markus.Marklund@proandpro.se

Mats Fahlander

Managementkonsult
Mats har ett stort intresse av att skapa mervärde i samarbete med andra och är en erfaren ledare som trivs att arbeta med organisationsutveckling och projekt på ett strukturerat sätt. Han har en positiv syn på människor och deras förmåga att bidra till utveckling.

Mer om Mats

Kontakt:

070 – 606 07 41
Mats.Fahlander@proandpro.se

Adam Klingspor

Managementkonsult
Adam har en djup kompetens att leda affärs- och verksamhetsutveckling inom inköp, logistik, produktion, produktutveckling och detaljhandel. Han har ett naturligt driv som kommer från hans sinne för att göra bra affärer och att bidra till verksamhetens utveckling.

Mer om Adam

Kontakt:

070 – 233 50 27
Adam.Klingspor@proandpro.se

Daniel Adelander

Managementkonsult
Daniel är en kreativ, analytisk och motiverad person som gillar att utmana sig själv och finna lösningar i alla situationer. Med sin positiva inställning, nyfikenhet och entusiasm bidrar han till en rolig och involverande och arbetsmiljö.

Mer om Daniel

Kontakt:

073 – 987 21 81
Daniel.Adelander@proandpro.se

Emil Lindgren

Junior Managementkonsult
Emil Lindgren är civilingenjör från Linköpings Universitet, Industriell ekonomi. Med ett leende nära till hands bidrar Emil en kreativ, varm, stabil och positiv miljö som ger förutsättningar för att fokuserat och uthålligt skapa resultat och nytta.

Mer om Emil

Kontakt:

070 – 640 33 34
Emil.Lindgren@proandpro.se

Viktor Pettersson

Junior Managementkonsult
Viktor är en analytiker ut i fingerspetsarna med ett öga för detaljer som kombineras med god förståelse för att kunna se och arbeta fram lösningar på ett effektivt och kreativt sätt. Att leverera resultat samtidigt som relationer skapas är av yttersta vikt för Viktor.

Mer om Viktor

Kontakt:

070 – 764 56 08
Viktor.Pettersson@proandpro.se

Teodor Wickman

Junior Managementkonsult
Teodor är ambitiös och motiveras av att lära sig nya saker varje dag samt utveckla andra till sin fulla potential och skapar resultat genom sin analytiska och kommunikativa förmåga

Mer om Teodor

Kontakt:

070 – 226 88 38
Teodor.Wickman@proandpro.se

Selina Hedström

Ekonomi och kontorssupport
Selina är en omtänksam, lugn och noggrann person som gillar att lyssna och bidra till att andra trivs. Hon har ett positivt förhållningssätt, är nyfiken på samhälle och individ och skapar god stämning i gruppen.

Mer om Selina

Kontakt:

073-042 31 78
Selina.Hedstrom@proandpro.se

Kontakta oss

Nya utmaningar?

Om du delar vår ambition, våra värderingar&nbsp och är intresserad av att ta dig an nya utmaningar så kontakta oss gärna för att förutsättningslöst samtal.

Pin It on Pinterest