Our team

Our consultants have extensive experience in consulting within business development, strategy, leadership or business development.

Tommy Ytterström

CEO, Management consultant

Tommy är en engagerad, kreativ och nytänkande person som ser möjligheter i alla situationer. Han har en förmåga att entusiasmera och engagera människor i förändringsprocesser och har ett genuint intresse för medarbetarnas utveckling.

Mikael Augustsson

Management consultant

Mikael är en resultatorienterad ledare som brinner för att driva förändringsarbete och att se människor och organisationer växa. Med sitt engagemang och sin ödmjukhet bidrar han till ett positivt arbetsklimat.

Thomas Janson

Management consultant

Thomas har är en positiv relationsbyggare med högt engagemang som drivs av att se hur delar bygger helhet på strategisk såväl som operativ nivå. Han tar sig an komplexa frågeställningar och utmanar invanda mönster för att bygga vidare till nästa steg.

Måns Fahlander

Management consultant

Måns är en ödmjuk och leveranssäker förändringsledare med en stark känsla för att skapa fantastiska kundupplevelser. Med sitt glada humör, sin målmedvetenhet och positiva livssyn skapar Måns resultat oavsett miljö och omgivning.

Linn Madsen

Management consultant

Linn är engagerad, motiveras av att se helheten och gillar att arbeta både på strategisk och operativ nivå. Att skapa och utveckla starka relationer är hennes styrka och drivkraften är få att bygga upp hörnstenarna för någonting bättre.

Joacim Marklund

Management consultant

Joacim är nyfiken och resultatinriktad samt motiveras av att utveckla nya sätt att göra morgondagens verksamheter starkare och mer livskraftiga med ett stort och inkluderande engagemang som ledstjärna.

Robert Tjernström

Management consultant

Robert är en prestigelös person som genom egen kunskap och lyhördhet bidrar till att hitta nya och innovativa lösningar. Han har erfarenhet av att jobba i en föränderlig företagsmiljö där det gäller skapa ett bra samarbetsklimat och få saker genomförda.

Jan Pettersson

Management consultant

Jan brinner för utveckling av verksamhet där han engagerar sig med full kraft samt kan ge råd i hela processen från att identifiera behov till att driva igenom förändringar. Han har stor erfarenhet av att driva och leda utvecklingsuppdrag inom datadriven utveckling och AI.

Markus Marklund

Management consultant

Markus är ambitiös och stimuleras av att strukturera upp och lösa komplexa uppgifter. Han har ett lösningsorienterat förhållningssätt, god kommunikativ förmåga och skapar en positiv stämning i arbetsgrupper.

Tomas Börlin

Management consultant

Tomas kommer med mycket positiv energi och en attityd som smittar av sig och inspirerar. I kombination med en förmåga att lyssna och känna in, kan han kommunicera och skapa engagemang på alla nivåer. Han bygger snabbt relationer och inger förtroende med sin breda erfarenhet.

Mats Fahlander

Management consultant

Mats har ett stort intresse av att skapa mervärde i samarbete med andra och är en erfaren ledare som trivs att arbeta med organisationsutveckling och projekt på ett strukturerat sätt. Han har en positiv syn på människor och deras förmåga att bidra till utveckling.

Sophie Brundin

Trainee och Senior Associate Managementkonsult

Sophie är en väldigt driven person och motiveras av att nå mål tillsammans med sina medarbetare. Hon skapar resultat genom sin problemlösningsförmåga i samspel med positiva kommunikationsfärdigheter.

Daniel Adelander

Management consultant

Daniel är en kreativ, analytisk och motiverad person som gillar att utmana sig själv och finna lösningar i alla situationer. Med sin positiva inställning, nyfikenhet och entusiasm bidrar han till en rolig och involverande arbetsmiljö.

Emil Milles

Management consultant

Emil Milles är civilingenjör från Linköpings Universitet, Industriell ekonomi. Med ett leende nära till hands bidrar Emil en kreativ, varm, stabil och positiv miljö som ger förutsättningar för att fokuserat och uthålligt skapa resultat och nytta.

Teodor Wickman

Management consultant

Teodor är ambitiös och motiveras av att lära sig nya saker varje dag samt utveckla andra till sin fulla potential. Han skapar resultat genom sin analytiska och kommunikativa förmåga.

 

Selina Hedström

Ekonomi och kontorssupport

Selina är en omtänksam, lugn och noggrann person som gillar att lyssna och bidra till att andra trivs. Hon har ett positivt förhållningssätt, är nyfiken på samhälle och individ och skapar god stämning i gruppen.

Vill du också synas här?

Om du delar vår ambition och våra värderingar  och är intresserad av att ta dig an nya utmaningar så kontakta oss gärna för att förutsättningslöst samtal.

Läs mer om aktuella tjänster

Read more about who we are looking for

Läs mer om våra karriärserbjudanden

Contact Us

Pin It on Pinterest