Vårt team

Våra konsulter har lång erfarenhet av rådgivning inom affärsutveckling, strategi, ledarskap eller verksamhetsutveckling.

Tommy Ytterström

VD, Managementkonsult

Tommy är en engagerad, kreativ och nytänkande person som ser möjligheter i alla situationer. Han har en förmåga att entusiasmera och engagera människor i förändringsprocesser och har ett genuint intresse för medarbetarnas utveckling.

Mikael Augustsson

Managementkonsult

Mikael är en resultatorienterad ledare som brinner för att driva förändringsarbete och att se människor och organisationer växa. Med sitt engagemang och sin ödmjukhet bidrar han till ett positivt arbetsklimat.

Thomas Janson

Managementkonsult

Thomas har är en positiv relationsbyggare med högt engagemang som drivs av att se hur delar bygger helhet på strategisk såväl som operativ nivå. Han tar sig an komplexa frågeställningar och utmanar invanda mönster för att bygga vidare till nästa steg.

Måns Fahlander

Managementkonsult

Måns är en ödmjuk och leveranssäker förändringsledare med en stark känsla för att skapa fantastiska kundupplevelser. Med sitt glada humör, sin målmedvetenhet och positiva livssyn skapar Måns resultat oavsett miljö och omgivning.

Linn Madsen

Managementkonsult

Linn är engagerad, motiveras av att se helheten och gillar att arbeta både på strategisk och operativ nivå. Att skapa och utveckla starka relationer är hennes styrka och drivkraften är få att bygga upp hörnstenarna för någonting bättre.

Joacim Marklund

Managementkonsult

Joacim är nyfiken och resultatinriktad samt motiveras av att utveckla nya sätt att göra morgondagens verksamheter starkare och mer livskraftiga med ett stort och inkluderande engagemang som ledstjärna.

Robert Tjernström

Managementkonsult

Robert är en prestigelös person som genom egen kunskap och lyhördhet bidrar till att hitta nya och innovativa lösningar. Han har erfarenhet av att jobba i en föränderlig företagsmiljö där det gäller skapa ett bra samarbetsklimat och få saker genomförda.

Markus Marklund

Managementkonsult

Markus är ambitiös och stimuleras av att strukturera upp och lösa komplexa uppgifter. Han har ett lösningsorienterat förhållningssätt, god kommunikativ förmåga och skapar en positiv stämning i arbetsgrupper.

Mats Fahlander

Managementkonsult

Mats har ett stort intresse av att skapa mervärde i samarbete med andra och är en erfaren ledare som trivs att arbeta med organisationsutveckling och projekt på ett strukturerat sätt. Han har en positiv syn på människor och deras förmåga att bidra till utveckling.

Sophie Brundin

Senior Associate Managementkonsult

Sophie är en väldigt driven person och motiveras av att nå mål tillsammans med sina medarbetare. Hon skapar resultat genom sin problemlösningsförmåga i samspel med positiva kommunikationsfärdigheter.

Daniel Adelander

Managementkonsult

Daniel är en kreativ, analytisk och motiverad person som gillar att utmana sig själv och finna lösningar i alla situationer. Med sin positiva inställning, nyfikenhet och entusiasm bidrar han till en rolig och involverande arbetsmiljö.

Emil Lindgren

Managementkonsult

Emil Lindgren är civilingenjör från Linköpings Universitet, Industriell ekonomi. Med ett leende nära till hands bidrar Emil en kreativ, varm, stabil och positiv miljö som ger förutsättningar för att fokuserat och uthålligt skapa resultat och nytta.

Viktor Pettersson

Senior Associate Managementkonsult

Viktor är en analytiker ut i fingerspetsarna med ett öga för detaljer som kombineras med god förståelse för att kunna se och arbeta fram lösningar på ett effektivt och kreativt sätt. Att leverera resultat samtidigt som relationer skapas är av yttersta vikt för Viktor.

Teodor Wickman

Senior Associate Managementkonsult

Teodor är ambitiös och motiveras av att lära sig nya saker varje dag samt utveckla andra till sin fulla potential. Han skapar resultat genom sin analytiska och kommunikativa förmåga.

 

Selina Hedström

Ekonomi och kontorssupport

Selina är en omtänksam, lugn och noggrann person som gillar att lyssna och bidra till att andra trivs. Hon har ett positivt förhållningssätt, är nyfiken på samhälle och individ och skapar god stämning i gruppen.

Vill du också synas här?

Om du delar vår ambition och våra värderingar  och är intresserad av att ta dig an nya utmaningar så kontakta oss gärna för att förutsättningslöst samtal.

Läs mer om aktuella tjänster

Läs mer om vem vi söker

Läs mer om våra karriärserbjudanden

Kontakta oss

Pin It on Pinterest